Hosszúhajú kérdése:
Ki itt a legidősebb szűz lány, nő? És miért?
Figyelt kérdés
Legjobb barátnőm 30 előtt még mindig szűz. Fél megmondani bárkinek is. Megígértem neki, keresek nála idősebbet.2014. jan. 31. 01:51
1/11 anonim válasza:
Üzend meg barátnődnek, hogy sajnálom... És az is baj így már, hogy nagyon rágörcsöl az egészre, így meg pláne nem lesz párja!
2/11 anonim válasza:
Olvasson utána Lisa Kudrow-nak. ;)
4/11 anonim válasza:
Hol lakik, segítünk a baján!
Amúgy vannak ilyenek, de nagyon ritka, és nem hiszem, hogy itt találsz hasonlót.
5/11 199303 válasza:
hát én fiatalabb vagyok nála:-) de szerintem itt nem is fogsz találni. ha van is nem biztos hogy elmondják
6/11 anonim válasza:
Nagyjából 1 hónapja volt itt egy topic, egy nő kereste az igazit, aztán a végén kiderült, hogy 38 éves, és már gyógyszereken él,meg súlyos mentális zavarai is vannak már, stb.... Sajnos elég szomorú történet volt.
Szóval egy 38 évesről tudok, ez biztos.
7/11 anonim válasza:
Én vagyok! Miért? Semmi közöd hozzá!
8/11 anonim válasza:
Csúnya a lány vagy miért nem volt még partnere? Kérnnk, hogy mutass egy fotót, de biztos nem lehet ilyet.
9/11 A kérdező kommentje:
csinos és helyes lány, és még biszex is, de akiket ő szeretett, azok nem szerették, akik meg őt szerették, azokat ő nem szerette. valahogy sosem találkozott a kettő. nem tudom hogyan segíthetnék rajta.
2014. jan. 31. 23:29
10/11 anonim válasza:
Vedd el a szuzesseget :-) (Ha no vagy, akkor is megteheted)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!