Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen az érzelem világa a...

Milyen az érzelem világa a hűtlennek?

Figyelt kérdés

2014. jan. 30. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Na, erre a kérdésre nem tudom a választ, mert sosem voltam ilyen helyzetben (és nem is akarok)!

44/F

2014. jan. 30. 23:22
 2/8 A kérdező kommentje:
#1válaszol akkor te nagyon hűseges férj lehetsz és szereted a párodat!
2014. jan. 30. 23:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés engem is nagyon foglalkoztat. Hogy van képe még a szemembe nézni, miután megcsalt. Én is kíváncsi vagyok erre.
2014. jan. 30. 23:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ...

Pl. hogy miért hűtlen?

Mert más, ha folyton kicsapong, semmibe véve a párját... és megint más, ha a házassága hullámvölgyben van, és akad valaki, akitől megkapja, amit otthon nem... odafigyelést... és egy alkalommal nem tud ellenállni.

És megint más, amikor csak egy buliban dolgoznak a hormonok, és egyszerűen megtörténik...

Van, amikor a hűtlen igenis szereti a párját... és olyan is van, aki semmibe se veszi...

Nincs sablon.

2014. jan. 30. 23:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha a szerelem korlatlan es hatartalan, akkor miert akarod korlatok koze szoritani?

Amugy en voltam hutlen. Milyen volt az erzelemvilagom?

Maganyos volt a hazassagomban, nem szeretett a ferjem, ugy ereztem, hogy nem vagyok eleg jo, eleg csinos, eleg kivanatos es egy ido utan mar nem igazan szamitott, hogymit gondol a ferjem, hiszen a hazassag egyfajta szerzodes, es nem csak a no kotelessege a fenntartasan faradozni.

Mindamellett oszinten megmondtam neki, hogy megkivantam valaki mast, meg az aktus elott.

2014. jan. 31. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:

hat tudod lehet olyan hogy ketsegbeesett. hogy o senkinek nem kell. meg olyan is lehet hogy most o bosszubol ezt teszi. vagy ontudatlan ha egy bulirol van szo.

minden esetben igaz az uresseg, erzelmi valsag...

2014. jan. 31. 02:29
 7/8 anonim ***** válasza:

en voltam a hutlen... nagyon elhanyagolt, csak egy csokkal csaltam meg. masnap szemrebbenes nelkul tudtam vele talalkozni, semmi buntudatom nem volt. ra egy hetre szepen elmondtam neki hogy mit tettem es miert.. megertette, azt mondta o ezt megbirja bocsajtani mivel ez az o hibaja, mondtam neki hogy ne bocsajtsa meg, hogyha en ezt megtettem nem szerettem igazan, hiaba erzem ugy, szakitottunk is akkor. akkor voltam 18, o 20. egy evet voltunk egyutt. kesobb kiderult o folyamatosan csalt a legjobb baratnommel. azota 3eve boldog kapcsolatban elek, eszembe nem jutna felre lepni, es a paromnak sem remelem.

22/L

2014. jan. 31. 15:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd pataky attilát, ő énekelte is. :))
2014. jan. 31. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!