Hülyén érzem magam mert nekem érzelem kellene a szexhez?
Figyelt kérdés
Elmúltam már 22 éves is, de még nem feküdtem le senkivel. Lett volna jelentkező, de oké hogy én érzek iránta valami vonzalmat, de úgy nem akartam hogy ők semmit sem éreznek irántam. És így szűz maradtam mert senki sem volt aki szeressen, vagy legalább elhitesse velem. Ráadásul nagyon zárkózott is vagyok, sok idő kell mire elengedem magam. Ez baj hogy várnék valami érzelmet vagy valami plusz dolgot?
Persze fantáziában megtenném egy olyannal is aki iszonyat bejön testre, de közben mégsem lenne rá merszem a való életben....
2013. máj. 30. 15:19
2/6 anonim válasza:
Vannak ilyen emberek is, erősíteni kell a statisztikát :)
3/6 anonim válasza:
Ettől? Ez lenne a normális, számomra legalábbis, viszont való igaz, hogy az emberek többsége nem így van ezzel :)
5/6 anonim válasza:
Szerintem ez a normális,mert nem állatok vagyunk.
6/6 anonim válasza:
Amit érzel (mármint, h. érzelem nélkül nem akarsz szexelni) teljesen normális. Csak az nem normális, h. a sok nagyképű hülye Téged néz hülyének emiatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!