Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 évesen szűz vagyok nagyon gáz?

20 évesen szűz vagyok nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Nem vagyok ronda lány meg semmi..csak az igazit várom akinek megéri odaadni, aki tényleg szeret nem csak szexelni akar.. de ha ismerkedek valakivel.. és szóba kerül ez a téma.. tök cikinek érzem :/

L20

2014. jan. 26. 10:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez a csaj v vallásos, v hazudik :)
2014. jan. 26. 15:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Rajtad áll ha nem érzed nyűgnek akkor nem is az.Hogy mások mit mondanak nem kell vele foglalkozni,de nyilván a mai világban inkább elítélik ezért az embert,nem kell meglepődni meg mást várni a sok romlott erkölcsűtől.Az én ismerőseim ezért nem is tudják. 26 vagyok fiú szoboszlóról és szűz lánnyal szeretném elveszíteni.
2014. jan. 27. 11:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Hozzáteszem hogy undi sem vagyok.

Hol ismerted meg a 27 éves szűz lányt?

2014. jan. 27. 11:50
 14/16 G.Melinda2116 válasza:

Láttam azt,hogy nem voltál még nőgyógyásznál.

Nem cseszegetésnek vagy egyéb másnak mondom,de attól elmehetnél megnézetni magad!Nem azért mert még szűz vagy,hanem mert általában évente 1-2× szükséges.:)

2014. jan. 28. 18:25
 15/16 anonim válasza:
0%
Majd én "megoldom" a problémád a szüzességeddel! Elveszem, és vissza se adom!
2014. jan. 29. 17:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Tizenötös! Az nem szép dolog, utána visszaadhatnád neki!

Nem gáz amúgy!

2014. jan. 29. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!