Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Napokon belül 23 éves leszek...

Napokon belül 23 éves leszek és még szűz vagyok. El kéne mennem prostituálthoz vagy a nőket ez nem zavarja?

Figyelt kérdés
Lányok, mennyire zavarna vagy érdekelne, ha megismerkednétek valakivel, aki 23 éves és még szűz? Jobb lenne, ha elmennék egy fizetős lányhoz elsőre és utána tartsam titokban inkább? Így legalább nem kéne azt mondanom, hogy még nem voltam senkivel! Sokszor úgy érzem, hogy a nők előtt ez már ciki, mert tapasztalt partnert szeretnétek.

2014. jan. 22. 15:46
1 2 3 4 5
 31/41 LeftBehind ***** válasza:
30. Önbizalmat senki nem tud "magának" csinálni. Ha valamiért csak negatív visszajelzéseket kapsz, akkor aztán mondogathatod magadnak reggeltől napestig hogy te vagy a király, egy idő után úgyis belerokkansz.
2014. jan. 31. 11:26
 32/41 anonim ***** válasza:
B.meg LeftBehind te állandóan csak a gép előtt ülsz? Mert több kérdésnél láttalak már, és állandóan csak azt látom, hogy a nőket ócsárolod mindenért? Hogy akarsz te a nőt amikor állandóan csak a rosszat írod le róluk? Abba nem gondolsz bele, hogy benned is lehet próbléma, és nálad nem működik valami jól nem a nőkben? Először is magadat fogadd el, aztán várd el, hogy a nők is elfogadjanak, de te csak kifogásokat írsz! Embereld meg magad, légy férfi!
2014. jan. 31. 13:02
 33/41 LeftBehind ***** válasza:

32. Mit mondhatnék? Tél van, nincs semmi meló.

Most hogy így rámutattál, visszaolvastam pár régebbi válaszom és ha beledöglök se látom hogy hol ócsárolom konkrétan a nőket - van hogy globálban ócsárolok minden embert, de az más :D

A változással nincs semmi bajom, ha visszanézem a pár éves fényképeim, belegondolok hogy milyen voltam, rohadt sokat változtam és a jó értelemben. A probléma ott kezdődik hogy ezt kb mindenki leszarja.

Embereljem meg magam....hát marha jó vagy b/szki, a nyakam tenném rá hogy én 2 év alatt több nőhöz mentem oda mint ahányat az itt lévők fele egy élet alatt meg fog ismerni. Úgy viszont elég nehéz fejlődni a csajozásban,hogy:

a) a 99% szóra sem méltat

b) fingom sincs hogy pontosan mi lehet a probléma

Haló? Igen, itt LeftBehind. Van még elnézésük? Az összeset kérném!

2014. jan. 31. 14:24
 34/41 anonim ***** válasza:
én is egy szűz szar vagyok 27 éves nincs ebben nagy dolog, mi így jártunk lassan megöregszünk, befizetjük az adót, beszedjük a gyógyszereket és leéljük azt a 50-60 évet és szevasz
2014. jan. 31. 16:27
 35/41 anonim ***** válasza:
Én is 28 évesen vagyok ártatlan, vagy 50 lányhoz mentem már oda, mind hasztalanul. Elküldtek kb 48-an, 2 randi volt, de ott buktam el. Persze a legrondábbak a két kezüket is összetennék egy randiért, de sajnos ugyanolyan car érzés randin elbukni, mintha meg sem engedné azt. Furák a nők na, nincs ezen mit szépíteni. Annyira elszállt alattuk a ló a sok facebook like meg a társkeresőkön naponta kapott 20 levél után még a rondábbakban is olyan arcuk lett, hogy nem férne be a Bécsi kapun. Nincs ezen mit szépíteni, akárhogyan is véditek a nőket. Arra nem lehet várni, hogy egy nő kezdeményezzen, mosolyogjon, mert csak a legszebb pasikra hajlandóak pillantást vetni, átlag pasi mintha nem is létezne számukra, holott ők is csak átlag nők, nem szépségkirálynők. Én megmondom az őszintét, legszívesebben a legtöbbet meggyaláznám, megütnék az arrogáns viselkedésük miatt és a nagyképűségük miatt. Persze nem fogom ezt soha megtenni, mert nem vagyok az a pasi, de gondolatban mindig ezen kattog az agyam a sok sérelem miatt. Önbizalmat meg tényleg csak úgy lehet növeszteni, ha kap az embert pozitív visszajelzéseket. Azok hiányában te a büdös életben nem leszel önbizalommal telt. Vagyis lehet, de majd csak kap 10-20 elutasítást és letörik a szarvát az öntudatos nők.
2014. jan. 31. 18:23
 36/41 anonim ***** válasza:
Na jó no comment! Próbálok én segíteni, de basztok megfogadni a tanácsaimat. Maradjatok is egyedül örökre bánom is én!
2014. jan. 31. 20:59
 37/41 anonim ***** válasza:

Szűz vagy te is. Ez a baj. Hiába ide önbizalom, meg tanácsadás. Ha nagyon kemény munkával eléri az ember a változást, akkor oké... de te sem tudtad átlépni a határt.

Azt mondom, menjetek el prostizni, ártani nem fog ártani szemernyit sem, viszont ha megvan az a kis lehetőség, hogy javít valamit, akkor már megérte. Elmész, dugsz egyet, hazajössz. Legközelebb már akármi lehet rendes nővel.

2014. febr. 1. 16:57
 38/41 anonim ***** válasza:
Mellesleg, csak a 21. században problémáznak ezen ennyit az emberek. Nemrégen még az apák vitték el a fiaikat hivatásoshoz, beavatni, ha felnőtté váltak. Ennyi...
2014. febr. 1. 17:28
 39/41 anonim ***** válasza:
ez tényleg így volt am, hol? mmint h elvitték prostikhoz mikor nagy lett?
2014. febr. 1. 19:52
 40/41 anonim ***** válasza:
Igen... Csomót lehet erről olvasni, filmekben is feltűnik stb... Fater fogta a gyereket, befizette a csajhoz, aztán túlvolt rajta. Nem problémáztak ám ezen. Hollandiában amúgy ez ma egyáltalán nem tabu. Pl láttam egy dokfilmet, ahol a tolószékes törpe férfit az apja vitte el a piroslámpás negyedbe. Legalább hadd érezze magát jól addig is.
2014. febr. 1. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!