Napokon belül 23 éves leszek és még szűz vagyok. El kéne mennem prostituálthoz vagy a nőket ez nem zavarja?
32. Mit mondhatnék? Tél van, nincs semmi meló.
Most hogy így rámutattál, visszaolvastam pár régebbi válaszom és ha beledöglök se látom hogy hol ócsárolom konkrétan a nőket - van hogy globálban ócsárolok minden embert, de az más :D
A változással nincs semmi bajom, ha visszanézem a pár éves fényképeim, belegondolok hogy milyen voltam, rohadt sokat változtam és a jó értelemben. A probléma ott kezdődik hogy ezt kb mindenki leszarja.
Embereljem meg magam....hát marha jó vagy b/szki, a nyakam tenném rá hogy én 2 év alatt több nőhöz mentem oda mint ahányat az itt lévők fele egy élet alatt meg fog ismerni. Úgy viszont elég nehéz fejlődni a csajozásban,hogy:
a) a 99% szóra sem méltat
b) fingom sincs hogy pontosan mi lehet a probléma
Haló? Igen, itt LeftBehind. Van még elnézésük? Az összeset kérném!
Szűz vagy te is. Ez a baj. Hiába ide önbizalom, meg tanácsadás. Ha nagyon kemény munkával eléri az ember a változást, akkor oké... de te sem tudtad átlépni a határt.
Azt mondom, menjetek el prostizni, ártani nem fog ártani szemernyit sem, viszont ha megvan az a kis lehetőség, hogy javít valamit, akkor már megérte. Elmész, dugsz egyet, hazajössz. Legközelebb már akármi lehet rendes nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!