Akkor már nem vagyok szűz?
"Kb. 11 évesen maszturbáltam.."
Annyira régen volt, hogy már nem is emlékszel pontosan, hogy hány éves voltál, és most jut eszedbe feltenni a kérdést? :D
11 évesen?
Ezt nem hiszem el xD
11 évesen nem hiszem, hogy ilyen dolgok foglalkoztattak volna. Az oké, hogy a lányok korábban érnek, de ez akkor is túl korai év.
A másik dolog meg, hogy 11 évesen még tisztában sincs az ember azzal, hogy mi az a szexualitás vagy szexuális vágy.
Érzelmileg fejletlenek az egyének.
Még csak hülye kis gyerekek (ezt ne vedd sértésnek).
Elég tapasztalt lehetsz, ha ilyen kérdést tettél fel.
Ha a maszturbáció a szüzesség elvesztését jelentené, akkor senki se lenne szűz 12-13 éves korától kezdve.
én is 8 évesen már próbálkoztam, de végül 12 évesen olvastam egy könyvben, hogy milyen módon utánozható a nôi hüvely által nyújtott érzés.
lányoktól pedig olyat is hallottam, hogy 7 évesen már volt masztizástól orgazmusa.
Lehet, hogy egy kislánynak nincs szexuális vágya még, de az elôforul, hogy fürdéskor a punci mosása közben jólesik neki, amit érez, ezért csinálja még. Aztán erre még job, s élvezésig le sem all...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!