Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Akkor már nem vagyok szűz?

Akkor már nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés
Kb 11 évesen maszturbáltam és elkezdett vérezni a puncim. ez azt jelenti hogy kiszakadt a szűzhártyám? nem vagyok szűz?

2014. jan. 20. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:
orovsi szakszó: menstruáció ;)
2014. jan. 20. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:
A szűzhártya számos olyan hatástól is elszakadhat, aminek semmi köze a szexhez. Gyakorlati értelemben véve viszont akkor veszted el a szüzességed, amikor először lefekszel egy fiúval. Magyarul még szűz vagy :)
2014. jan. 20. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
A szűzhártyád elszakadhatott, vagy a körmöddel is megsérthetted magad (vagy azzal amit bedugtál), de ha pénisz nem járt benned szűz vagy.
2014. jan. 20. 20:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"Kb. 11 évesen maszturbáltam.."

Annyira régen volt, hogy már nem is emlékszel pontosan, hogy hány éves voltál, és most jut eszedbe feltenni a kérdést? :D

5/10 A kérdező kommentje:
NEM menstruáció! az csak félévvel utána jött
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. jan. 20. 21:00
 7/10 lemonade17 válasza:

11 évesen?

Ezt nem hiszem el xD

11 évesen nem hiszem, hogy ilyen dolgok foglalkoztattak volna. Az oké, hogy a lányok korábban érnek, de ez akkor is túl korai év.

A másik dolog meg, hogy 11 évesen még tisztában sincs az ember azzal, hogy mi az a szexualitás vagy szexuális vágy.

Érzelmileg fejletlenek az egyének.

Még csak hülye kis gyerekek (ezt ne vedd sértésnek).

Elég tapasztalt lehetsz, ha ilyen kérdést tettél fel.

Ha a maszturbáció a szüzesség elvesztését jelentené, akkor senki se lenne szűz 12-13 éves korától kezdve.

2014. jan. 20. 21:22
 8/10 anonim válasza:
Én fiú vagyok és 9 éves koromban kezdtem el...előbb érés ide vagy oda. Van aki előbb megérik és jobban vágyakozik bizonyos dolgokra :D
2014. jan. 20. 21:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Majd ha péló járt benned, akkor veszíted el!
2014. jan. 20. 22:28
 10/10 anonim ***** válasza:

én is 8 évesen már próbálkoztam, de végül 12 évesen olvastam egy könyvben, hogy milyen módon utánozható a nôi hüvely által nyújtott érzés.

lányoktól pedig olyat is hallottam, hogy 7 évesen már volt masztizástól orgazmusa.

Lehet, hogy egy kislánynak nincs szexuális vágya még, de az elôforul, hogy fürdéskor a punci mosása közben jólesik neki, amit érez, ezért csinálja még. Aztán erre még job, s élvezésig le sem all...

2014. jan. 21. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!