Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket írnak rá egy nőgyógyászati lapra? Az, hogy nem vagyok szűz és hogy óvszerrel védekezünk a barátommal, felkerül rá?
Már nem vagyok szűz, de anya ezt nem tudja, pedig már 2 éve együtt vagyunk a barátommal.Lehetséges, hogy menni fogok nőgyógyászhoz, mert van ott egy seb. És anya akkor feltétlen meg fogja tudni, hogy nem vagyok szűz, mert felkerül a lapra?Vagy megbeszélhetem az orvossal, hogy ne mondja el és nem is kerül fel a lapra?
17 éves vagyok
Úr isten az ilyenek minek szexelnek?
Ha két éve együtt vagy a barátoddal, először sejtik a felnőttek, hogy mi a szitu, másrészt nem kell az orra alá dörgölnöd, de ha már csinálni mered, akkor vállald is fel!
Semmi ilyesmi nem kerül fel a napra.
Az elvégzett vizsgálatokról írnak, hogy miért voltál ott, és hogy mi a bajod. Tőmondatokban.
Eleve miért gondolják a gyerekek, hogy a szülő róluk cseveg az orvossal? Röhej. Orvosi titoktartás....
Ismerősömmel bement az anyja és amikor turkált benne, mutogatta a doki, mi nincs jól, stb. Sztem szőrnyű élmény lehetett.
Amúgy a szülők sokszor saját magukból indulnak ki. Ismerek olyat akinél 18 évesen nem alhatott ott a barátja, közben meg az annyja a város kúrvája volt 30 évvel ezelött. Én 18 vagyok 13 évesen úgy tudtam, hogy a szüleim sose voltak részegek, engem is így neveltek, mostmeg a nagybáttyám meséli hányszor vitte haza a holtrészeg apámat a házibulikból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!