Beállt már a menstruációm rendszeres megjött pár nap késéssel (egy éve jött meg előszőer) de egy hete nem jött meg (szűz vagyok még) nagyon félek a nőgyógyászati vizsgálattól ilyenkor mit csinál az orvos? (anyukám el akar vinni)
Első vagyok.
Hallottam már olyanról,hogy a szűzhártya visszatartja a vért.Viszont sürgősen orvoshoz kell menni.Nem indokolt,hogy várj.
Szia,
szerintem felesleges még a nőgyógyász, mert annyi minden tudja befolyásolni a menzeszt. Ha lefogysz pár kilót, ha idegeskedsz, ha nem iszol elég folyadékot, mind -mind meghosszíthatja a ciklusod.
Én most pl. egy teljesítménytúra miatt toltam el egy természetes módszerrel: tömény citromlevelt ittam 4 napon át 1 decit. ez is képes eltolni, én pont nyertem vele 2 napot...
Amikor tini voltam, nekem is késegetett, volt 41 napos is, kérdés, mennyire vagy vékony, mennyit sportolsz, mennyi zsírszázalékod van. Vékonyabb lányoknak többször kimarad.
Egyébként a nőgyógyász ameddig szűz vagy, nem vizsgál csak popsin keresztül. Én még várnék, ha nem voltál fiúval, akkor nem kell aggódni terhesség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!