Mi lehet az neki? (Ma megpróbáltam állatorvoshoz vinni, ami nem sikerült, tisztára begolyózott, holnap jön ki hozzá az orvos)
Figyelt kérdés
Tegnap jöttem haza külföldről, és ma észrevettem a macskámnál, a cicijei között (a leghátsóknál) egy ilyen dudorszerű valamit, amit meg lehet fogni, a cicámat nem zavarja. Az mi lehet? Segítsetek!2010. jún. 28. 15:43
1/2 anonim válasza:
Lehet valamilyen ciszta ha nem kemény tapintású.
2/2 anonim válasza:
Sztem ne idegeskedj lehet h semmi komoly de minden esetre vard meg az orvost. utanna okosabb leszel. egyebkent ha orvoshoz akarod vinni bugyolald be pokrocba ugy h ne tudjon mozogni de ne is fajjon neki. igy tuti el tudod vinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!