Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen a héten 2x is azt álmodta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen a héten 2x is azt álmodtam hogy terhes vagyok. Szűz vagyok, így nem tudom mire vélni. Terhes megint csak nem lehetek, mivel ugye mint mondtam szűz vagyok. Kicsit meg vagyok ijedve. Mitől lehet ez? 16/L

Figyelt kérdés

2014. jan. 19. 20:12
 1/9 Lávalámpa. ***** válasza:
Ha valaki elkezd jönni az álmos könyvvel meg az álomfejtésekkel esküszöm lelövöm.
2014. jan. 19. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem kell az álmoknak nagy jelentőséget tulajdonítani. Legfőképp azt nem kell gondolni az álmokról, hogy igazak. :D
2014. jan. 19. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Na akkor pill. Előveszem az álmos könyvet! :D
2014. jan. 19. 20:14
 4/9 Lávalámpa. ***** válasza:

[link]

:D

2014. jan. 19. 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:
kezd hiányozni a méteres-kékeres:DD
2014. jan. 19. 20:21
 6/9 Mátranováki Fényevő ***** válasza:
Nem akarlak nagyon beparáztatni, de a Szűz Mária név mond neked valamit..? :D
2014. jan. 19. 20:21
 7/9 Mr. Truth ***** válasza:
Akkor innentöl sasolom Napkeletről az eget mert Megjelenik egy csillag és a szüléskor ott kell lenni valami Királynak is és hát... én magamra gondoltam :D
2014. jan. 19. 20:27
 8/9 anonim ***** válasza:
a tudatalattid belegondolt, hogy eljön az idô, amikor majd gyereket vársz.
2014. jan. 21. 06:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Az álmok egy részében a tudat alatt elraktározott vágyak, félelmek jönnek elő. Az egyik barátnőm is néha azt álmodja, hogy terhes, de ez neki hatalmas boldogság, mert nagyon vágyik rá, hogy egyszer majd anya lesz. Amire vágysz, megálmodod. De amitől félsz, azt is! Ha nem szereted a gyereket, akkor lehet olyan rémálmod, hogy terhes vagy. Olyan dolgok is előjöhetnek álmainkban, amit nap közben a tudatunk nem tudott feldolgozni. Ha például főzés közben anyukád telefonon épp újságolja az egyik barátnőjének, hogy "Blablalba terhes lett!", és te csak meghallod, csak átvágsz a konyhán és gondolatban tovább lépsz, akkor lehet az az egyik feldolgozási mód, hogy megálmodod. A tudatodba kerül, feldolgozod. És haladhatsz tovább. 18L
2014. máj. 3. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!