Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Napokon belül 23 éves leszek...

Napokon belül 23 éves leszek és még szűz vagyok. El kéne mennem prostituálthoz vagy a nőket ez nem zavarja?

Figyelt kérdés
Lányok, mennyire zavarna vagy érdekelne, ha megismerkednétek valakivel, aki 23 éves és még szűz? Jobb lenne, ha elmennék egy fizetős lányhoz elsőre és utána tartsam titokban inkább? Így legalább nem kéne azt mondanom, hogy még nem voltam senkivel! Sokszor úgy érzem, hogy a nők előtt ez már ciki, mert tapasztalt partnert szeretnétek.

2014. jan. 22. 15:46
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
ja es ne erts felre, nem azt mondom, hogy.legyel egy hazug sz.ardarab, hanem, hogy a nok kepesek ilyen baromsagokbol oriasi pataliat, vagy megalazast csinalni, esetleg "egy vilag omlik ossze" bennuk. ilyen esetekben az igazi ferfi nem pletykas, megtartja a multjat maganak. ez a legfontosabb tanacs, amit megfogadhatsz.
2014. jan. 22. 23:07
 22/41 anonim ***** válasza:
Nagy f..zságokat hordtál itt össze! Nem az a gond, ha valaki szűz, hanem az, hogy ezen görcsöl. Persze, hogy valakinek nem jön össze, amikor ezzel kezdi a beszélgetést, mert a nőknek az jön le, hogy sajnáltatod magad emiatt. Elkell lazulni! Nem azt mondom, hogy hazudni kell, mert az se lenne bölcs dolog, hanem nem kell ezzel foglalkozni és nem egyből felhozni a dolgot, hanem később!
2014. jan. 28. 21:42
 23/41 anonim ***** válasza:

Legutolsó:

Fogadjunk, hogy vagy nő vagy, vagy pedig már rég nem szűz. Igen így könnyű okosnak lenni.

Ha te is mondjuk 26 éves lennél és szűz férfi, akkor igen is óriási gond lenne ez az egész. Én átéltem azt, amikor kiderült, mert gondoltam jobb az őszinteség. A csaj furcsán nézett, el is mondta hogy nem zavarja de nagyon furcsállja. Persze később próbáltam adni a határozottságot, de én ott már el voltam veszve. Persze nem is történt meg a dolog. Egy ideig még jártunk, de nem sikerült közelebb jutnom hozzá. Egyszerűen éreztem, hogy ott vége az én férfibecsületemnek.

Persze lehet ezt lesz*rni, csakhogy nem véletlen, hogy valaki 23-24-25 évesen még szűz. Az ilyenek nagyon bátortalanok, szerencsétlenek, vagy éppen sohasem volt barátnőjük. Majd pont nekik osztod az észt, hogy "Nem kell ráparázni"... hát haver, nagyon naív vagy, és totál nem tudod beleérezni magad a helyzetbe. Ha egyik pillanatról a másikra el tudná felejteni, akkor már régesrég nem lenne szűz.

Meg mit gondolsz? Parázik, izgul, nem mondja el, hogy szűz, bénázik, rosszabb esetben fel sem áll neki. Barátnője lehet megértő, de az is lehet, hogy rohadtul nem, és olyan gonosz mint az enyém volt. Tudom, hogy elmondta a barátnőinek, és ezen röhögtek. Egy életre megbélyegződik, és olyan traumák érhetik amiktől később sem tud szabadulni.

Ennél szerintem 100x jobb út, ha elmegy prostihoz, ahol nincs beégés, 100%-ig érted van a csaj. legalább fog egy cicit, megölel egy meztelen csajt, és kipróbálja milyen belülről egy punci.

Következő alkalomkor, ha igazi barátnővel lesz, már legalább ezen túlesett, nem nulláról kell. Szexelni nem fog megtanulni,de legalább az első gátat leomlasztotta... Különben akár tényleg 40 éves szűz lesz.

2014. jan. 29. 00:54
 24/41 anonim ***** válasza:

Ez a baj veled, hogy tele vagy előítéletekkel. Honnan szűröd azt le, hogy nő vagyok vagy egy olyan pali aki több nőt lefektetett?

Na ide figyelj én 24 éves vagyok és szűz, sokáig elég éretlen voltam nem tudtam rendesen szituációkat kezelni voltak rossz időszakaim, de ettől még lesz.rom azt, hogy még nem volt senkim, mert tudom mikben hibáztam, és fejlesztem magam mindenbe.

Szerintem az a baj veled, hogy nagyon görcsölsz ezen a szüzességi témán, én is így voltam vele 1-2 éve, de rájöttem, hogy emiatt taszítom a nőket. Nem azért, mert szűz vagyok, hanem mert ezen parázok. Lehet, hogy most azt hiszed, hogy naiv vagyok, de ez az igazság. Sajnálom azt, hogy így alakult azzal a csajjal, de ez nem azt jelenti, hogy a legtöbb csaj is ilyen lesz. Megsúgom nincs erről semmilyen statisztika. Vannak nők akik elhajtanak azért, de vannak nők akik értékelik, hogy még érintetlen vagy.

Hazudni szerintem teljesen felesleges dolog, a lényeg az, hogy ne ezzel kezd a beszélgetést, elég ha később felhozod, és ne parázz emiatt, mert megint pórul jársz!

Én teljesen lezártam a múltamat tiszta lappal indítok, azért, hogy jobb életem legyen, prostizni nem fogok elmenni, mert én annál többet szeretnék. De ha téged nagyon zavar a dolog, akkor javaslom fizess be egy örömlánynak!

2014. jan. 29. 08:22
 25/41 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak ilyen lesz*rom időszakaim. 24 évesen pont a virágkorom volt. Aztán jött a 25. Elmentem új egyetemre, sok tanulás, kevés buli, kevés lánnyal ismerkedtem meg azóta. Tudod visszafelé is lehet fejlődni ám. Aztán jött a 25, aztán a 26 és tessék, itt vagyok b..a meg még mindig szűz, ennek így sohasem lesz vége.

Az bosszant, hogy nekem többször is lehetett volna rá egyéjszakás alkalmam, csakhát én is "többet akartam". Meg nem voltam elég bátor, túl jófiú voltam, így hát nem is történt meg. Holott sz*rhattam volna rá, és már rég nem lennék szűz. Ez az én hibám tessék, beismerem. Csak közbe ment az idő,és nem lett jobb, egyáltalán nem kerültem közelebb a dologhoz. Az igazság az, hogy a barátnős témától meg már fóbiám van. Nagyon rossz élményeim voltak, és elment a kedvem az egésztől. Régen pedig nagy "nőcsábász" voltam, mindig volt valami a levegőben valakivel, csak addig nem jutottam soha el. Ezt már késő bepótolni sajnos. Ilyen korban már férfiakat várnak el, nem gyerek-felnőtt hibrid gyernőtteket a nők. Persze jó lenne egy kapcsolat, de rettegek egy újabb csalódástól, és totál fóbiás lettem ettől. Úgy érzem egyedül sokkal jobb, és szabadabb vagyok, nincs féltékenység, nincs veszekedés, nincsenek feleslegesen lefutott körök, nincs lenézés, megalázkodás, szerepjátszás stb. Ismerkedni alig lenne időm az egyetem mellet, pedig régen partiról partira jártam, most meg nincs már lehetőségem rá. Kevés korombeli lánnyal találkozok sajnos. Így baromi nehéz... Regisztráljak a Tinderre, ami kb instant mobilos szexpartnerkereső, vagymi? :D

Te nem parázol rá, én ráparáztam. és mindketten vén szüzek vagyunk. Szerintem valamit mindketten rosszul csinálunk :D

2014. jan. 29. 22:24
 26/41 anonim ***** válasza:

Még annyit hozzáfűznék az előzőhöz, az én "nőcsábász" időszakomhoz... hogy ott olyan magasra tette a mércét egy kedves leányzó, hogy onnantól kezdve nem volt kedvem leállni kevésbé jó nőkkel.

Utólag nem tudom, hogyan értékeljem ezt. Nagyon sok lány ismerősöm volt, akikkel bevallottan lehetett volna valami. Igazából nem volt szívem kihasználni őket, pedig simán lehetett volna bármi. Befolyásolható fiatal csajok voltak, akik rajongtak a pár évvel idősebb srácokért. Cimborám ezekre úgy csapott le, mint tyúk a meleg takonyra. Sorra d*gta meg őket, aztán dobta el őket,mint egy rongyot. Ettől én irtóztam, de az igazság az, hogy mégis ő gyűjtötte a score-okat, én meg sz*rt se csináltam. Mégis ő élte ki magát, hogy aztán megállapodhasson egynél.

Ebbe azért nagyban belejátszott a szüzesség témakör. Ugyanis az oké, hogy elszórakozgatok csajokkal, de amikor action van, akkor ott mutatni is kell valamit. Szűzen egy egyéjszakás kaland? Kegyetlenül nem mertem belevágni. Pedig ha mondjuk 20 évesen sikerül elveszteni, és legalább egy kicsit bátrabb leszek a dologban, akkor utána ezekbe a kalandokba is simán belementem volna, mert tudom, hogy hát ez csak szex, ugyanmár semmiség. Barátnőmet is megtarthattam volna, mert sokkal határozottabb lettem volna...

Ehelyett megy és megy az idő, mostmár csajokkal is alig találkozok, csak recskázok itthon egymagamban, mint egy szánalmas bagoly... Ahelyett, hogy 20 évesen rászántam volna magamat egy prostira, onnantól egyenesbe jöttem volna. Csak elkezdeni nehéz sokunknak, és ez az egyszerűbb módja, mint beégni egy egyéjszakás kalandon. Már ha egyáltalán eljut odáig az ember....

2014. jan. 29. 22:35
 27/41 anonim ***** válasza:

Mindezt mondom úgy, hogy én sohasem mertem "csajozni" a klasszikus értelemben. Hogy odamegyünk valakihez, egy partin és majdvalami lesz. Ilyen nagyon ritkán történt. Mégis rengeteg helyre jártam, rengeteg embert ismertem, és rengetek lány ismerősöm volt. Mindig akadt 1-2 akivel ott volt a lehetőség akár. (Barátnőim is így lettek)

Persze ha ez elveszik, akkor totál visszafejlődés. Rá kell állni csajoznia az embernek, mert különben SOHA nem lesz barátnő. SOHA. Az a minimum, hogy minden héten elmész valahová, bulizni, sportolni, értelmiségi körökbe mittomén, de rengeteg embert kell ismerni. Vagy szórakozóhelyeken klasszikus értelemben csajozni, odamenni sok-sok csajhoz és megpróbálni meghódítani őket. Ehhez ordítóan sok önbizalom és ego kell. Vagy nagy dumásnak kell lenned, vagy jóképűnek. Szóval nem könnyű...előbb utóbb azért akad a hálóban, a mércédtől függően vad. de ne feledd, mindig és MINDIG van út lefelé, és az badarság ,hogy idővel jobb lesz. Nem lesz jobb semmivel, ugyan az a béna gátlásos fsz maradsz 30-40-50 évesen... ha nem teszel ellene agresszív módon. Ez ilyen...

2014. jan. 29. 22:43
 28/41 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el pszichológushoz, viccen kívül, mert ezt kezelni kell! Bocs ha ezt mondom, de ez az igazság. Fejedben van valami gond, amin már csak egy szakember tud segíteni! Ha ilyen negatív maradsz mindig, akkor tényleg nem fog összejönni semmi. Vagy tedd rendbe magad valahogy vagy menj el szakemberhez. Velem is voltak ilyen bajok, de megoldottam!
2014. jan. 30. 13:53
 29/41 anonim ***** válasza:

,,Vannak nők akik elhajtanak azért, de vannak nők akik értékelik, hogy még érintetlen vagy. "

Egy szűz pasi legtöbbször nem helyes srác (persze van mikor az). Tehát ez a dolog, hogy lesz majd akinek ez nem fontos, ez így nem jó. Mert ugye nehéz ezt kivárni, mert egy nem helyes srácnak nem jut majd minden napra más csaj, jó ha évente 1 összejön, ha pedig bekehúz a lecsóba és elmondja annál, hogy szűz, akkor lehet megint 1-2 évet kell várnia a következőre. Aztán megint eljátssza ezt, majd megint újabb év. Addig meg még inkább önbizalomhiányos lesz, évről-évre rosszabb ez, elhiheted.

2014. jan. 31. 09:17
 30/41 anonim ***** válasza:
Önbizalmat magadtól kell építeni, és nem mástól elvárni!
2014. jan. 31. 09:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!