Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Napokon belül 23 éves leszek...

Napokon belül 23 éves leszek és még szűz vagyok. El kéne mennem prostituálthoz vagy a nőket ez nem zavarja?

Figyelt kérdés
Lányok, mennyire zavarna vagy érdekelne, ha megismerkednétek valakivel, aki 23 éves és még szűz? Jobb lenne, ha elmennék egy fizetős lányhoz elsőre és utána tartsam titokban inkább? Így legalább nem kéne azt mondanom, hogy még nem voltam senkivel! Sokszor úgy érzem, hogy a nők előtt ez már ciki, mert tapasztalt partnert szeretnétek.

2014. jan. 22. 15:46
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Engem nem zavart amikor ezt közölte velem a férjem. Bár ő akkor még csak majdnem 21 volt.

Akit ez zavar, azzal meg nem érdemes foglalkozni. Szerintem.

2014. jan. 22. 16:24
 12/41 anonim ***** válasza:

8-as.

Az elmélettel baj nincs. Attól függ, hogy mit is akar akkor a férfi. Skalpokat, vagy egy normális párkapcsolatot.

Ha skalpokat, akkor természetesen hülye hozzáállás.

Ha párkapcsolatot, akkor teljesen mindegy mit gondol az a másik 100, neked csak 1 kell, és ha úgy hozza a sors, meg is találod, és Ő lesz a neked való.

2014. jan. 22. 16:29
 13/41 anonim ***** válasza:
Inkább legyen szűz, minthogy egy prosti legyen neki az első.
2014. jan. 22. 16:52
 14/41 anonim ***** válasza:
Soha nem jutott eszembe, hogy elmenjek egy ku..vahoz, csak azért, hogy ne legyek szűz. Elmész egyszer, esetleg kétszer az még nem tapasztalat, ahhoz nagyon sok idő és gyakorlás kell, hogy megszerezz egy bizonyos tudást. Hagyd a francba a lotyót, megmarad a pénzed is, vegyél virágot belőle, hogy elbűvöld szived választotját. Ha meg megkérdezi mond azt, hogy volt egy barátnőd, lefeküdtetek háromszor......akkor úgyis fogja tudni, hogy sok tapasztalatod nincsen :)
2014. jan. 22. 17:03
 15/41 anonim ***** válasza:

Az szánalmas ha prostihoz mész, hogy ne légy szűz. Meg úgy egyébként is az.

És ha megkérdezi a későbbi barátnőd, hogy kivel volt az első, akkor hazudni fogsz? Így indítanál egy kapcsolatot? Ebbe gondolj bele.

Mert ha pl azt mondod hogy nem tartozik rá, akkor az lesz, hogy titkolózol, és vajon miért? stb...

2014. jan. 22. 17:19
 16/41 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik nincs jó megoldás
2014. jan. 22. 18:10
 17/41 anonim ***** válasza:
Millió olyan választ hallottam már itt is (pedig itt prűd lányok vannak főleg) hogy illik olyan pasival összejönnie egy lánynak, aki már nem zöldfülű. Hiába mondja itt egy-kettő, hogy imád tanítgatni, de ez nem igaz. Mivel a génjükben van kódolva, hogy a sikeres pasikra hajtanak, aki meg ennyi évesen nem volt nővel, az nem lehet sikeres pasi. Ott valami bibi van. Én 29 évesen vagyok úgy, mint te. Múltkor egy lánnyal ismerkedtem és kiböktem, hogy 5 éve nem volt nővel (még sosem, de hazudtam). Utána többet már nem beszélt velem leírta, hogy valami baj van velem, ha pedig kerülnek a nők 5 éve, akkor nem ő lesz az, aki majd ,,felvesz" a padlóról. Sajnos.
2014. jan. 22. 20:50
 18/41 anonim ***** válasza:
Ha az itteni lányokra, akiknek úgyis akad pasi, meg jóképű srácokra hallgatsz (akik sok nőt dugtak már és nem prostikat), hogy ne prostizz, akkor még 40 évesen is szűz leszel. Higgy nekem!
2014. jan. 22. 21:01
 19/41 anonim ***** válasza:

dehogynem zavarja oket... csak nem mondjak a szemedbe. a hatad mogott aztan kirohog a baratnoivel. Sajnos mind ilyen szinte, nagyon keves a.kivetel. Ha egyszer elveszted a "dominanciat" akkor veged. tobbe mar nem tisztelnek. egy ilyen szuzesseg bejelentes sokszor veszteskent,.furcsa esetkent cseng le. semmikepp ne mondd el, en kb ott vesztettem el a ferfiassagomat a baratnom elott mikor elmondtam neki. szakitottunk is. a csajok kegyetlenek tudnak lenni, es minden benazasodon a baratnokkel rohognek.

1. elmesz.prostihoz, megtanulni szexelni nem fogsz tole, de legalabb nem kell leegned. ha nem egsz le, akkor magabiztosabb leszel = jobban is fogsz szexelni a leendo baratnovel. aztan profi leszel :)

2. soha ne mondd el a kis titkod. mondd azt, hogy nem vvagy tul tapasztalt, mert a volt csajoddal hamar szakitottatok. stb...vgy ne mondj semmit csak szexelj :) majd belejossz

2014. jan. 22. 22:55
 20/41 anonim ***** válasza:

.. es arra meg remelem rajottel ennyi idosen, hogy az oszinteseg a legnagyobb f..ssag amit.tehetsz ilyen helyzetben

a nok SOHA nem felejtenek. a legrosszabb amit tehetsz, ha elmondod hogy szuz vagy, prostiztal, vagy beszeltel valami masik lannyal :D ez aranyszabaly, ilyeneket nem pletykalunk el soha. aki oszinte az.hulye :D

2014. jan. 22. 23:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!