Érdekelne ki az, aki legfiatalabban vesztette el szüzességét és ki az, aki legidősebben is még szűz? Kort/nemet mindenképp írjatok!
Figyelt kérdés
Az adott helyzettől függően kicsit írjatok arról is, hogy hogyan érint/érintett a dolog, milyen hatással van/volt az életetekre? Nyilván ez nem a 17/l és 18/f kategóriának szól. Itt inkább a szélsőségek érdekesek, nem az idióta "jájj má megin ez akérédés vazzz..." típusú kommentek.2009. dec. 3. 11:34
22/25 anonim válasza:
Én 24 vagyok és még szűz srác. És azt hiszem, én az is maradok életem végéig, mert az a tapasztalatom, hogy minden lány visszautasít. :'(
23/25 anonim válasza:
Én 22/F és szintén szűz, jó látni, hogy azért ennyien vannak mások is. Én csak fél éve kezdtem el ismerkedni, de nem igazán van sikerem, sőt, azt se tudom, hogy ismerkedjek. Neten próbálkoztam, de mindig meggondoltam magam.
24/25 anonim válasza:
18 voltam, 4 hónapja jártam barátnőmmel, ő is szűz volt... énis furcsálom, hogy nincsenek itt a nagy kanok, meg ribik, akik már 14 éves korukban többet fogtak, mint kilincset... amúgy ne keseredjetek el korosabb szűzek, minden zsáknak megvan a foltja, csak jó helyen kell keresgélni... suli, szórakozóhelyek, egyeseknek ideális egy számítógépes játék is, szóval ne csüggedjetek, énis azthittem, hogy 30 éves szűz leszek, csak szerencsére beindultak a hormonok(kicsit megkésve) megférfiasodtam, és azóta nem egyszer lett volna alkalmam megcsalni a barátnőmet(de nem tettem, bár eltértem a tárgytól, mindenkitől bocsánat). no para srácok, csajok, járjatok el ismerkedni, és ne a szűzesség elvesztése legyen a cél!
25/25 anonim válasza:
Első válaszadó vagyok, haverom már 28 éves és még mindig szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!