Érdekelne ki az, aki legfiatalabban vesztette el szüzességét és ki az, aki legidősebben is még szűz? Kort/nemet mindenképp írjatok!
Mondtam, hogy lepontoznak. :-( Csak azt nem értem, hogy miért. Nem javasoltam, hogy mindenki maradjon szűz 30 éves koráig. Miért bántja a szemét, hogy én az maradtam?
Nem, nem az esküvő éjszakáján történt. Hajnal négyre kerültünk ágyba, hullafáradtan, személy szerint sajgó lábbal. Másnap este ejtettük meg, amikor már pihentek voltunk, és jó sok időt rá tudtunk szánni nyugisan. Nagyon szép volt. :-)
engem is le lehet pontozni... nem érdekel 16 voltam(előtte már jártunk 1 évet, ő 19 volt)....:P
azóta is együtt vagyok a párommal 9 éve(meg a kicsi lányunkkal aki 6 hónapos:P...)
Engem is lehet lepontozni..
28 voltam,és az első barátommal másfél év után.
15 leszek tavasszal és szűz vagyok.A környezetemben sokan nem azok,engem nem zavar,sőt örülök neki,hogy még szűz vagyok.Egyáltalán nem érzem,hogy valamiről lemaradnék,sőt szerintem ez így jó.Persze ha lesz barátom(még nem volt.) és úgy gondolom,akkor pettingelünk majd,de amíg nem érzem,hogy itt az idő biztos,hogy nem fekszek le senkivel.
lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!