Gáz ha 15évesen még szűz vagyok? Első adódó alkalomra mondjak nemet?
Figyelt kérdés
15f2009. júl. 31. 09:54
1/12 anonim válasza:
nem gáz. csak azért nem kell lefeküdnöd senkivel hogy már ne legyél szűz.
2/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz,sztem nem kell azok példáját követni akik már 14-15 évesen elvesztik a szüzességüket,van még időd!!
3/12 anonim válasza:
Ugyan már,szerintem ez lenne a természetes,hogy 14-15évesen szüzek vagyunk,de hát a világ máshogy megy már.Nem kell az első alkalomra nemet mondani,HA megvan a kölcsönös szerelmem,mindketten akarjátok,és úgy érzitek fel vagytok készülve lelkileg is!:)
14/L(szűz)
4/12 anonim válasza:
nem gáz miért lenne az!!!!!!!!!!!?
5/12 anonim válasza:
Nem gáz, tényleg nem akkor vezsítsd el amikor úgy érzed eljött az ideje. Ami inkább fontos hogy olyannal akit szeretsz. Én 15 évesen vesztettem el de ebben közre játszott hogy akkor már egy éve együtt voltunk a barátommal és még utána is együtt maradtunk másfél évig.
6/12 anonim válasza:
Nem értem az ilyen kérdéseket....Miért lenne gáz 15 évesen h még szűz vagy, szerintem éppen az a gáz ha már nem vagy az.....
Szerintem várjál addig, amíg lesz egy normális barátnőd akivel jász, akit szeretsz és majd vele....:P
7/12 anonim válasza:
Én elvesztettem 15 évesen,és hidd el megbántam.Tartogasd amíg csak lehet.Ha visszafordíthatnám az időt vártam volna 18 éves koromig.
8/12 anonim válasza:
Szerintem nem éppen pozitív. Úgy gondolom, hogy egy fiúnak időben el kell kezdenie a szexuális életet, mivel majd később ő lesz az (jobb esetben), aki bevezeti a lányt ebbe a világba. Fordulj tőled idősebb lányokhoz, akiktől tanulhatsz. Én is így tettem és nem bántam meg, mivel most imádnak a lányok az ágyban, mert nem ügyetlenkedem és határozott vagyok, tudom mit, hova és miért, valamint hogy mi jó nekik. Lehet nem most veszed hasznát a tudásodnak, amit megszerzel, de hidd el kamatozni fog. Nem kell nemet mondanod az első alkalommal, ha úgy érzed meg akarod tenni, de a védekezésre nagyon ügyelj! Gyereket még ráérsz csinálni!
9/12 anonim válasza:
jesszus.. a gyerekem már azt fogja kérdezni h gáz ha 6 évesen szűz vagyok? miért lenne??? ... -.-"
10/12 anonim válasza:
sya! nem gáz az h ha 15 évesen szűz vagy... ha olyan ember akar megkapni aki csak arra megy és te még nem vagy felkészülve akor inkább mondj nemet majd lesz olyan az életed során aki szeret és azért akar veled együt lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!