Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Korai lenne még az első szex?

Korai lenne még az első szex?

Figyelt kérdés
Én 17, barátnőm 15 éves. Már 9 hónapja együtt vagyunk, de még nem történt meg. Nem szeretném sürgetni, de azért már nagyon kívánom! Mindketten szűzek vagyunk. De már múltkor utalt rá, hogy mi lenne, ha...
2014. jan. 14. 22:33
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én idáig mindegyik párommal első nap feküdtem le és mindegyik hosszútávú volt.A lányok akarták főleg,mert őt a férfit keresik mindenkiben és ha nem tudod 24 órán belül megcsinálni őket ,akkor verébnek és papucsnak fognak nézni és másokkal megcsinálják.Ez sajnos tapasztalat.Látom,hogy sok valóvilágos téma van fent ,ott megláthatjátok,hogy milyenek a mai fiúk és milyenek a mai kor lányai igényei.
2014. jan. 15. 12:59
 12/12 anonim válasza:
Én 7 hónapja vagyok együtt a barátommal ő 5 évvel idősebb nálam. Szerintem nem attól függ hogy milyen régóta vagytok együtt. Ha komoLYan gondolod és tényleg szereted és ő is akarja akkor igazából úgyis meg fog történni.! Csak vigyázz! És ügyelj hogy óvatos légy és ha nem akarja ne tedd! Ennyi....SZERESD!
2014. jan. 16. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!