Az első szex csak addig fáj, amíg átszakad a szűzhártyám vagy utána is?
Figyelt kérdés
Csak az elején fog fájni? Utána már élvezni fogom?
19/L
2014. jan. 7. 21:25
1/9 anonim válasza:
Ha nem nedvesedsz be rendesen végig fog fájni.
2/9 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül komoly fájdalmakra gondolnod de ez
a partnertől függ mennyire figyel rád.
Élvezni élvezheted, de lehet kellemetlen is.
3/9 anonim válasza:
A partnertól függ. Ha szeret és gyengéd lesz, akkor nagyon jó is lehet, de kicsit kellemetlen lesz mindenképp
4/9 anonim válasza:
Szerintem sok mindentől függ. Nekem pl. ahogy átszakadt, már nem fájt, de addig baromira, mert nagyon szűk voltam...
5/9 anonim válasza:
Első alkalomnál azért elég szűk szokott lenni a vagina (kivéve ha próbálkozol/tál uborkával stb), és azért fájhat, mert hirtelen kell tágulnia.
De nem fog/kell feltétlenül fájnia. Sok minden függ a partnertől, a nemi szervétől, mennyire vagy nedves, stb.
Én barátnőmnek pl fájt valamennyire elsőre, meg utána még 1-2 alkalomig, de aztán elkezdte élvezni. Minden nőnél más, van aki már elsőre is élvezi, van aki sokáig nem.
6/9 anonim válasza:
Ha a barátod Brutál Bandi, akkor végig fájni fog!
Ha valami értelmes, figyelmes sráccal csinálod, akkor nem fog fájni max egy picit...
7/9 anonim válasza:
Ha ellazulsz, és a párod is figyelmes, akkor csak az elején fog fájni. Nekem is akkor fájt egy kicsit, de figyelt rám nagyon, és utána, már jó volt. Én kicsit ráfeszültem, pedig figyelt rám, de csak az elején, utána mikor már bennem volt benedvesedtem, és én is élveztem, de minden együttlét majd egyre jobb és jobb lesz, csak ne görcsölj semmin, és az is segít, ha a pároddal nagyon jó a kapcsolatod, és mindenről tudtuk nyíltan beszélni.
8/9 WheneverYouWant válasza:
Nem vagyok lány szal véleményt nem tudok mondani csak 1 jó tanácsot. Ne parázz rá...legyen megfontolt a döntés hogy annak a srácnak akarod odaadni magad és beszéljetek róla előtte hogy hogy fogja csinálni ha fáj nagyon akkor hogy próbáljátok meg máshogy. Esetleg nézzetek meg egy pár ilyen jellegű videót. Akkor senkit nem érhetnek meglepetések. De a legfontosabb amit legelőször mondtam hogy ne parázz rá... legyél benne biztos hogy ezt akarod.
9/9 WheneverYouWant válasza:
Ja és nagy csók a füledre hogy 19 évesen még szűz vagy... ritka!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!