Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ugye van a lányoknak a szűzhár...

Ugye van a lányoknak a szűzhártya és az az első szexnél átszakad. Utána mi lezs vele?

Figyelt kérdés
A lányok méhébe megy és ott lebomlik?
2012. dec. 15. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyszerűen a szervezet eltünteti.De nem mindig szakad át teljesen az első szexnél
2012. dec. 15. 20:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

URAM ISTEN MOST KOMOLYAN HONNAN SZEDSZ ILYEN HÜLYESÉGET???HALLOD VALAKITŐL,VAGY OLVASOD VALAHOL???

Nem megy a méhbe és nem bomlik ott le!!Egyszerűen átszakad és ennyi.Nem lesz vele semmi ilyen hülyeség!!

Kérdezd meg a biosz tanárod ha ennyire érdekel!!!

23/N

2012. dec. 15. 20:25
 3/9 -=Koldus=- ***** válasza:
64%
Szex után kiesik a hüvelyből. Ha gondolod meg is eheted...
2012. dec. 15. 20:30
 4/9 anonim válasza:
13%

Na jó, ezt muszáj egy kicsit kitisztítani, mert kezdem azt hinni, hogy rajtam kívül senkinek sincs halvány lila segédfogalma sem arról, mi is az a szűzhártya.

Felejtsd el az előző választ, mert hülyeséget írt - na mármost, a szűzhártya egy elasztikus anyag, ami a vaginádon van, csakhogy a rendkívül népszerű tévhittel ellentétben NEM FEDI BE A TELJES EGÉSZÉT!

Ezért van az, hogy míg egyes lányoknak fáj az első szex és véreznek, mások pedig nem. Akiknek fáj, azok, hogy úgy fejezzem ki magamat, gyorsan csinálják, holott az elsőnél lassan kéne. A szűzhártya azonban valóban letakarja egy részét a nemiszervednek, ezért érzed azt a szüzességed elvesztésekor, hogy nyúlik ott valami. Ez az első szexnél "arrébb" kerül, ezért nem szokott fájni a későbbiekben a szex. Tehát: az első szexnél, sem a többinél (leszámítva, hogyha megsértik a hártyát, amiből természetesen a későbbiekben nem lesz semmi gond) NEM szakad át a szűzhártyád.

2012. dec. 15. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Elárulom, hogy nekem a lehető legjobban csinálták, mégis fájt. Elvesztése előtt a tampont nem tudtam felhelyezni, mert fájt. MIndenkinek máshogy néz ki a szűzhártyája, nem attól nem fáj valakinek, mert lassúak voltak.
2012. dec. 15. 20:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az utolsóval!!

Nekem is fájt,pedig rettentően odafigyelt rám a partnerem és nem volt durva sem,és nem volt gyors sem!!Tök lassan tette be,és lassan csinált mindent,még is fájt és véreztem!!

23/N

2012. dec. 15. 20:39
 7/9 anonim válasza:
20:32-es válaszoló vagyok. A lassú dolgot csak példaként hoztam fel, és igen, mindenkinek másmilyen a szűzhártyája (van, akinek kevésbe, van, akinek jobban fedi a vagináját).
2012. dec. 15. 20:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, ezek a válaszok. A fejemet fogom komolyan...

A szűzhártya általában nem zárja el teljesen a hüvelyt. Ugyanis ha így lenne, akkor a menstruációs vér nem tudna távozni, az első menzesz során felgyűlne a hüvelyben és a méhben, és igen súlyos állapot alakulna ki.

Ha vkinek még sincs lyuk rajta (ami igen ritkán fordul elő), akkor át kell vágnia az orvosnak.

De a legtöbb lánynál csak egy gyűrű. Ami tágul az első szexnél, illetve berepedezik. Nem kiszakad az egész a helyéről...

A beszakadt kis maradványok ottmaradnak a hüvelynyílás körül.

2012. dec. 15. 21:32
 9/9 TheHutyutyu ***** válasza:
El fog jönni 2012-es világvége muhahahaaaa rettegj :D :D
2012. dec. 17. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!