Első alkalomnál fáj amikor átszakad a szűzhártya? Mert félek h nagyon fájni fog. Nagyon fog vérezni?
Nekem nem fájt és nem vérzett,de ez nem azt jelenti, hogy neked sem fog.
De ha még ezen a részén agyalsz,hogy fájni fog,akkor még várj,mert nem tudod átadni magad,és akkor tényleg fájni fog.
Köszönöm nagyon aranyos vagy :) De ez már 5 évvel ezelőtt volt,akkor voltam 18 éves.Meg is kaptam a jobb pasit :) Most 23 éves vagyok,férjezett,és az első babánkkal vagyok terhes :)
Te pedig ne parázz ettől annyira.Arra figyelj oda,hogy normális pasi vegye el a szüzességed.Az első szex alapozza meg a szexuális életedet.Az első pasi teszi le az alapokat.Ha ő benned rossz emléket fog hagyni,akkor nem fogsz tudni megbízni a következő pasiban,és félni fogsz,amikor hozzád ér.Erre figyelj oda,hogy olyan pasinak add magad,aki nem csak arra figyel,hogy neki jó legyen és nem érdekli,hogy neked milyen fájdalmat okoz,hanem rád még jobban első alkalommal mint saját magára.Ha a ,,kinézett,, pasiról tudod,hogy rendes,kedves,és meg lehet vele beszélni,hogy óvatos legyen,akkor nem kell tőle félned!! :) Akkor nagyon jó lesz az első alkalom is.Viszont arra is figyeljetek oda,hogy ha nem tudsz benedvesedni,akkor használjatok síkosítót,mert akkor kidörzsölődsz majd és az plusz fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!