Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért olyan jó? (elsősorban fiúk)

Miért olyan jó? (elsősorban fiúk)

Figyelt kérdés
Nem igazán értem, hogy a férfiak szemében miért olyan jó, ha elvehetik egy lány szüzességét. Miért?

2014. jan. 14. 22:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

szerencsére elkerültem az ilyen helyzetet

van akinek megtiszteltetés van akinek szenvedés

2014. jan. 14. 23:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Mert így tudni lehet, hogy nem szeretkezett még mással. De amúgy mint ha 5öst kapnál... pedig a 2-es is szép jegy---> A 2-esnél nincs szebb, csak jobb... :) Jobb oylan lánynal, akinek az az első. Szenvedélyesebb, stb.
2014. jan. 15. 13:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nem a tinédzsert korban van sem a fiú sem a lány, vagy már a vége fele járnak, mondjuk 19, 20 évesek, akkor ott a legtöbb esetben komoly kapcsolatról van szó, és ha a lány pl várt addig az igazira, és azzal a sráccal fekszik le, akkor annak megtiszteltetés, és jól esik neki, hogy ő lehet az a személy, akivel először lefekszik, és nem járt már benne egy focicsapat.
2014. jan. 15. 20:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért jó, mert szeretem őt és örülök, hogy velem ismerte meg ezt az érzést.

Ehhez hozzátartozik, hogy szeretjük egymást és nagyon sok örömet adunk egymásnak az ágyban, fantasztikus jó vele a szex és ő is nagyon élvezi velem.

Akkor is szeretném, ha már lett volna valakije, de így még teljesebb az érzés.

2014. jan. 16. 11:30
 15/15 anonim válasza:
hát.. igazából csak annyiban jó, hogy tudom, hogy én voltam neki az első, nekem engedte meg először, hogy hozzá érjek, és ez inkább csak izgalmas, mert nem csak én, hanem más se feküdt le vele addig
2014. febr. 14. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!