Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én megismertem egy lányt...

Én megismertem egy lányt iwiwen. Már ismerjük egymást 1 éve, de csak msn-en beszéltem vele meg iwiw üzenetek. Hm?

Figyelt kérdés
Amikor megismertem még nem volt barátja, utánna 1 honapig nem beszéltem vele, mert másssal foglalkoztam. És amikor ujra akartam vele beszélgetni. Mondta, hogy van már barátja. Ezt nagyon nehezen viseltem. Ugyérzem lehet, hogy lekéstem rola. Ezt a mondatot fáj kimondanom. Ugyérzem mint ha fájna a szivem utánna. Most az elmult honapban küldtem neki üzetetet iwiwre visszais isrt meg minden, de már nem tudok neki irni, mert nem enged küldeni az iwiw üzenetet neki. Néhányan azt mondták, hogy letiltott. Nem szeretném ha irnák neki. Lehet, hogy igy van igen, de. Nem birom ki minden nap gondolok rá. Amikor még a legelején beszélgettem vele, akkor nagyon jo volt mert mindig mint most is elterveztem, hogy találkozok vele és átölelem magamhoz szorosan és a fülébe sugom ezt:Nagyon szeretlek! Mindig szeretni foglak! Most, hogy már nem nagyon beszélek vele. Igy nem tudom egyre rosszabb nem birom ki. Most hétvégén lesz egy buli mivan ha nagyon véletlenül találkozok vele mit csináljak nagyon izgulok hm?
2009. dec. 1. 16:11
 1/3 anonim válasza:
Tutti letiltott iwiwn,engem az ex em tiltott le iwiwről :D szerintem nem sokk,sőt,semmi esélyed nincs nála jelenleg.Majd ha nem elsz pasija akkor....talán
2009. dec. 1. 16:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Erröl télleg le késtél. De miért hagytad 1 honapig ha tetszett? Szerintem keress mást és hamar el felejted ha már meg hoditani nem tudod. Legyetek barátok és ha szabad nála a pálya ujra probálkozhatsz. Amugy az exeim mind tiltottak iwiwen nem értem miért :D
2009. dec. 3. 13:13
 3/3 A kérdező kommentje:
értem kösz,hogy irtál
2009. dec. 3. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!