Megismertem egy 34 éves férfit. Az egyik haverja elárulta, hogy nehéz eset, szűz még. Ez lehetséges?
Normális ember, közép végzettséggel kicsit jámbor fajta, de nekem bejön! Több lány haverja is van!
Ilyen létezik, hogy még nem volt nővel ennyi idősen?
5 hónapja járunk, de eddig még nem volt semmi, csak puszi és ide-oda megyünk.
Létezik 34 éves szűz? Meleg lehet, vagy impotens?
29/N
Nekem van egy férfi ismerősöm, 32 éves, jó megjelenésű, izmos stb, jó munkahelye van, ÉS még szűz. Több csinos nő szeretne vele összejönni, csak neki nincs semmi tapasztalata és nem tudja, hogy mit is kellene csinálnia.
Van egy másik ilyen ismerősöm is, ő 35 éves.
24F
Szerintem csak nem talált normális nőt, nem olyan könnyű...
Tudja, hogy megérted és nem b@szod le ha bénázik akkor szerintem könnyen megnyílik. Beszélgess vele erről.
Emberek miért nem beszélgetnek egy kapcsolatban???? O.O
Hu-hú...5 hónap, és még csak puszi- puszi, akkor ez elég valószínű..
Szerintem valahogy vezesd fel a témát, megemlítve, hogy neked azért nem lenne ellenedre a dolog, és valahogy nyugtasd is meg, hogy segítesz neki, stb. De lehet, hogy csak én gondolom így, de a szex azért nagyrészt ösztönös is, szóval nagyon nem lehet elrontani. Vagy csak én nem találkoztam még olyannal, aki elrontotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!