20 éves vagyok és szűz megismertem egy idősebb pasit szeretnék vele lefeküdni de nem tudom hogy hozzam a tudtára?
a netem ismerkedtem meg vele kb 4 hónapja és nagyon bejön nekem. egyszer nyomul, de máskor viszont egyáltalán nem. nem tudom eldönteni hogy akarja vagy nem.
előre is köszi
ja és nem szoktam a közeledését vissza utasítani.
úgy érzem te inkább elveszteni szeretnéd, mint h találj élőben olyan személyt, akivel lennél-élnél, és persze szex is lenne
meg amit írsz az alapján mintha még nem is találkoztatok volna.
akkor egy kicsit pontosítanék:
élőben nem találkoztam vele ebben igazad van csak MSN-n láttam, (de a közeljövőben tervezünk egy találkozót)
nem tudom mi lesz / lenne a vége, de mikor megismertem nem az az érzés fogott el mint az előző pasimnál, hogy csak ágyba akar vinni
beszéltünk már intim dolgokról is és olyan érzést keltett bennem hogy vele jó lenne elveszíteni a szüzességemet
akkor is ha nem vele fogom leélni az életem, de ki tudja
de nem csak azért akarom hogy nem legyek már szűz
Ezek a netes ismmerkedések sok zsákbamacskát hordhatnak magunkban.
Ezért tényleg fontos az a tanács, hogy ne feküdj le az első találkán.
Ja!
És konkrétan hány éves az Úr?
17:09es hez igen, de szerencsére vannak kivételek:)
Én is neten ismerkedtem meg a barátommal, mindennap 4-6ora MSN. 1hónap után találkoztunk, séta, csók első alkalomkor. Másodszorra (ritkán sikerült eddig találkoznunk a távolság miatt) más simi is volt. Mindeközben MSN-en már megbeszéltük, h én még nem voltam uyg soha senkivel. Harmadik alakalomnál egy hétvégét nála töltöttem (szülői bemutatás is megtörtént) és ekkor már lett volna rá alkalom, mód, meg minden egyebek. Na ilyenkor már csak a 2féle elhatározásán múlik minden. Ha szereted és komolyan gondolod akkor nem feltétel h első randin el oda kell magad adni. Ha meg már nagyon meg akarsz szabadulni attól a ,,fránya,, szüzességtől akkormeg hajrá - csak meg ne bánd - jobb ha élőben is jól megismered a másikat, mert az MSN az csak MSN...
én már 1,5 éve szerelmes vagyok a netes pasimba, mindennap beszélünk 2-3 órát, és ha tudnék vele találkozni többet tuti nem engedném el!!! énis gondolkodtam azon hogy ha egyszer is de lefeküdnék vele neki adnám a szüzességemet, mert annyira imádom.
és nem bánnám meg, mert felejthetetlen élmény lenne
18 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!