Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Segítség! Anyu azt mondta...

Segítség! Anyu azt mondta hogyha tampont használok akkor elveszítem a szüzességemet :$ igaz?

Figyelt kérdés
Próbáltam már és most félek hogy nem-e veszítettem el :$ am fáj az hogyha elveszítjük?

2014. jan. 8. 19:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A szűzhártyád átszakadhat, de addig szűz maradsz, amíg egy fiú a kukacát nem dugja a puncidba.
2014. jan. 9. 07:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Te jó ég...Még csodálkozunk,hogy annyi felvilágosítatlan gyerek van:S

Nem, nem veszted el egy tampontól, csak akkor veszted el ha lefekszel egy fiúval. Az, hogy átszakad a szűzhártyád, nem azt jelenti,hogy nem vagy szűz. Semmit se jelent,hogy ott van-e, vagy nincs. Egy tampontól meg amúgy se szakad át/el teljesen

2014. jan. 9. 14:14
 13/13 anonim válasza:
Nekem elszakadt a szűzhártyám a tampontól, de nem bántam, mert rá pár évre az első alkalom nem fájt :D
2014. márc. 5. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!