Segítség! Anyu azt mondta hogyha tampont használok akkor elveszítem a szüzességemet :$ igaz?
A szuzesseged csak akkor veszited el ha penisz hatol beled.
A tampon max a szuzhartyat birizgalja de nem lyukasztja at....
Nem fogod egy tampon miatt elvesziteni a szuzesseged, csak ha mar lefekudtel egy fiuval.
Ennyi ésszel szabad lábon...
A szüzességedet akkor veszted el, amikor először jár pénisz a vaginádban. A tamponnal max. a szűzhártyádat szakíthatod át, de ugyanúgy átszakadhat pl. erős sportolástól is. Szóval a szűzhártya átszakadása és a szüzesség nem feltétlenül függ össze egymással.
A szűzhártya nem egy összefüggő hártya, hanem van rajta egy lyuk, hiszen ha nem lenne akkor a menstruáció alatt sem tudna kijönni a vér meg a többi. Én is tampont használok de ettől még szűz vagyok és a szűzhártyám is megvan. Bocsi h ezt kell mondanom de anyukád nagyon tudatlan h ha azt gondolja amit leírtál, de az is lehet h más miatt nem akarja h tampont használj. Szerintem beszéld meg vele ezt az egészet :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!