Félek elmenni prostihoz, mit csináljak?
Figyelt kérdés
22 éves szűz fiú vagyok,ha nincs pénzem mennék amikor minden stimmelne nem merek elmenni,nem tudom mi tévő legyek ,pedig ki szeretném próbálni2014. jan. 2. 22:28
11/17 anonim válasza:
A bénák ne dugjanak!
Mindig zavart ez engem, hogy megakarjátok kerülni a sorsotokat.Ha csúnyák vagyok vagy kicsi a farkatok! Nyugodjatok bele hogy nem lesz csajotok.
22/l
12/17 anonim válasza:
Keress szüzeket (én nem vagyok az úgyhogy ne írj) és menj el velük közösen.
13/17 Kawagyerek válasza:
Figyelj 15:53 22/l te talán annyira szép vagy?
14/17 anonim válasza:
11es, pacsi :D Na mivel ti öreg szüzek belém martatok egy kérdésnél ezért köcsög leszek veled: Ahhoz is lúzer vagy, hogy qrvázni menj, nemhogy barátnővel jöjj össze.
15/17 anonim válasza:
Van egy oldal, ahol sokat tudnak segíteni neked: eztkeresed pont hu
16/17 Kawagyerek válasza:
Tisztelettel kérdezem 14/15 01-07 21:49 –es. Ugye válaszod nem Kawagyerek –re vonatkozik?
17/17 Kawagyerek válasza:
Kedves 2014.jan.6. 15:53 22/L
Menj el az ideg gyógyászatra és kezeltesd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!