Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerelemből 14 évesen a...

Szerelemből 14 évesen a szüzesség elvesztése?

Figyelt kérdés
Mielőtt jönnének a bántások és stb mondanék pár dolgot. Alapból az emberek 17-nek néznek külsőleg és amikor beszélek velük akkor sem csalódnak. (nem ego,sőt önbizalom hiányos vagyok). Pár éve én is elítéltem volna a fiatalokat akik 14 évesen lefeküdnének bárkivel is. De most SZERELMES VAGYOK! És a fiú is belém. Tényleg komoly a kapcsolatunk mert már a harmadik találkozásunknál bemutatott a családjának és én is itthon. Fél éve vagyunk együtt. És amikor vele vagyok akkor mindketten akarjuk. De még is bennem van az hogy nem kéne. Hiszen 14 vagyok.Rá érek még bőven. Viszont ez nem egy éjszakás kalandból lenne ha nem szerelemből. (Mindketten érettebbek vagyunk a korunknál) Szeretnék véleményt kérni.)

2013. dec. 29. 13:32
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Az a baj azzal, ha már gyerekként elkezdtek felnőttesdit játszani, hogy egy idő után már mindenen túlleszel, mindent kipróbáltál, és ott állsz majd 30 évesen, kiégve. Ugyanis ha most elkezded 15-16 éves korodra már szex terén is mindent ki fogsz próbálni, és a végére egyszerűen semmi újdonság nem lesz, semmi izgalom nem lesz benne. Teljesen más, ha felnőttként kezded el ezeket a dolgokat. Más vagy, érettebb vagy, máshogy gondolkozol. Megértél rá. És ez hihetetlenül fontos. Neked még gyerek agyad és tested van. Kár ezt elrontani.

Abba gondolj még bele, hogy a szexhez felelősségteljes védekezés is kell. Nálatok csak az óvszer jöhet szóba. Kiszakad, mit teszel?

Eseményutáni? Fejlődő szervezet vagy, gondolj bele micsoda károkat okozhat az a hormonbomba. Nagydózisu hormon van ezekben a készítményekben. Megérné tönkretenni az egészségedet?

Vagy gyarapíthatod az abortuszosok táborát, nem lenne túl kellemes anyunak szólni, mivel kiskorúnál szülői beleegyezés is szükséges. Nagyon fiatal vagy, minél fiatalabb valaki, annál nagyobba az esély arra, hogy többet nem lehet gyereke. És akkro ne is említsük a műtét lelki vonatkozásait...

Esetleg megtarod és felneveled. Egy gyerek szül még egy gyereket? Huu, izgin hangzik.

Nyilván senki sem tud lebeszélni, de abba gonolj bele, hogy ha beüt a gond, a fentebb említett lehetőségeid lesznek csak, ami a te esetedben mindegyik rossz. És kár azzal védekezni, hogy ha jól használod, nem lehet gond. Sajnos mindig ott az a ki esély rá, hogy lesz gond. Felnőttkorban már egyszerűbb ezeket kivédeni az eseményutánival.

És igen, a lelki érettség sokkal fontosabb. Te még gyerek vagy, tudom, minden tini érettebb a koránál, de hidd el 14 évesen te erre még biztosan nem állsz készen. Még az együttalvásra sem.. Számomra elég nevetséges egy kislány és egy kisfiú szájából hallani ezt a "jóreggelt kicsim" szöveget. :D Még nagyon gyerekek vagytok, hidd el, sokkal fontosabb ebbe a korban kiismerni egymást, együtt tanulni, randizni, elmenni ide oda. Két évet még minimum várnék.

2013. dec. 29. 15:01
 32/38 A kérdező kommentje:
Én sem örülnék ha a gyerekem 14 évesen kezdené. De ne úgy képzeljétek el a kapcsolatomat hogy csak azért kellünk egymásnak. Meg hogy menő legyen azért lefekszünk egymással. Ha csak azért kellenék neki vagy ő nekem már elhagyott volna vagy fordítva.
2013. dec. 29. 15:13
 33/38 anonim ***** válasza:
kedves kérdező. A hozzászólásaidból is az látszik, gyermek vagy még. Előttem szólóval maximálisan egyet értek.
2013. dec. 29. 15:26
 34/38 A kérdező kommentje:
Hogy ne lennék gyerek? 14 éves vagyok és nem kezelem magam felnőttként. Itt nem arról van szó hogy gyerek vagy felnőtt vagyok..
2013. dec. 29. 16:53
 35/38 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek egymást, akkor tudtok várni, és 1-2 év múlva is ugyanolyan jó lesz!
2013. dec. 30. 07:23
 36/38 anonim válasza:

- 14 vagy, korai, nagyon...

- Te írtad, hogy félsz és nem vagy biztos benne, tehát már ezért se ajánlom...

19/L

2013. dec. 30. 09:07
 37/38 anonim válasza:
27%

A kis fiú anakondája lehet hogy nem fog beléd férni

Amúgy meg ha én lennék az apád és tudnék erről

Akkor úgy pofán vágnálak mint a szart

A gyereket meg sosavas kád fölé logatnám és lassan bele ereszteném

:)

Csak gondold át

Rátok ismez várna

2013. dec. 30. 17:03
 38/38 anonim válasza:
Szia! Én elhiszem hogy érettebb vagy a korodnál, felnőttesebben gondolkodsz. Nem akarlak se lebeszélni se meggyőzni semmiről ez nem az én dolgom ezt csak saját magad döntheted el illetve a párod. Viszont élettapasztalat híján szakítások híján ha valami rosszul sülne el akkor az neked sokkal fájdalmasabb lesz mint egy idősebb tapasztaltabb embernek. Gondolkodj el pár dolgon: Szeretitek egymást de mi van ha fél év múlva szakítotok? Hogy éreznéd magad? Hogyan birkóznál meg a szakítás terhével és a kihasználtság érzéssel? (Lehet hogy most úgy érzed ez nem történhet meg de szerintem az idősebb korosztályból bárki elmondhatja hogy egy kapcsolat közepén amikor szerelmes volt ő is nehezen tudta elképzelni hogy egyszer vége lesz), Mi van ha valami félresikerül és netalán teherbe esel?, Mi van ha nem olyan lesz mire számítasz? Azt kívánom neked hogy ezek közül egyik se következzen be, de gondolkodj el ezeken és és ha úgy érzed hogy 100%-osan biztos vagy a dolgodban akkor csak is akkor vedd fontolóra. A másik meg ha komolyan gondoljátok szerintem kezdjétek szépen sorjában a dolgot nem feltétlen kell a csók után egyből szexelni! Van sok más erotikus dolog amit csinálhattok egymással ;) Pettinglejetek, fürödjetek együtt, fedezzétek fel egymás testét, hogy mi az amit szeret mi az amit nem ismerjétek meg a másikat szexuális téren és amikor már érzed hogy készen állsz a szexre akkor már lehet. És hidd el hogy ha sorjában haladtok ezekkel sokkal fesztelenebbül sokkal magabiztosabban tudjátok majd csinálni és sokkal jobb lesz! És ezekkel úgy is gyorsan eltelik az idő, És ha valami probléma lenne az is nagyobb eséllyel megmutatkozik. Nem kell elhamarkodni semmit, mindent gondolj át alaposan és ha arra kerülne sor csinálj mindent felelősségteljesen, mert attól leszel igazán felnőtt hogy a dolgaidért felelősséget tudsz vállalni!
2014. jan. 3. 02:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!