Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerelemből 14 évesen a...

Szerelemből 14 évesen a szüzesség elvesztése?

Figyelt kérdés
Mielőtt jönnének a bántások és stb mondanék pár dolgot. Alapból az emberek 17-nek néznek külsőleg és amikor beszélek velük akkor sem csalódnak. (nem ego,sőt önbizalom hiányos vagyok). Pár éve én is elítéltem volna a fiatalokat akik 14 évesen lefeküdnének bárkivel is. De most SZERELMES VAGYOK! És a fiú is belém. Tényleg komoly a kapcsolatunk mert már a harmadik találkozásunknál bemutatott a családjának és én is itthon. Fél éve vagyunk együtt. És amikor vele vagyok akkor mindketten akarjuk. De még is bennem van az hogy nem kéne. Hiszen 14 vagyok.Rá érek még bőven. Viszont ez nem egy éjszakás kalandból lenne ha nem szerelemből. (Mindketten érettebbek vagyunk a korunknál) Szeretnék véleményt kérni.)

2013. dec. 29. 13:32
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló teljes mértékben igazad van. Vele is megbeszéltük. Azért kérdeztem mert számít mások véleménye erről. Én minden témában szó szerint adok mások véleményére. Eddig biztos voltam sok dologban aztán láttam pár ilyen kérdést másoknál és elgondolkoztam..Így merültek fel bennem ezek a kérdések. És az hogy mindenki idősebbnek vallja magát. Én nem így néztem a dolgokat hogy én mit gondolok magamról vagy róla. A barátom is 14 éves. De nekem az osztálytársaim akik 14-15 évesek úgy viselkednek mint a 11 évesek. Ő meg érett minden szempontból is.
2013. dec. 29. 14:00
 22/38 A kérdező kommentje:
Előzőt 19. válaszolónak szólt.:)
2013. dec. 29. 14:00
 23/38 anonim ***** válasza:
És meddig jutottatok már a testiség terén? Petting nem elég? Ha volt egyáltalán.
2013. dec. 29. 14:08
 24/38 anonim ***** válasza:

@reka0911

A 19-es vagyok.

Abból a korból természetes, hogy érettnek tűnik mindenki, aki egy kicsit is komolyabb/felnőttesebb (külsőre) mint a kortársai. Óhh..nekem is mennyi ilyen volt, hány, és hány lányra mondtam azt, hogy "Te a kortrásaidnál érettebb vagy". Valójában azonban nem így van. Ha majd te is szülő leszel, és rájössz arra, hogy a 14 éves gyerekeid szexelni akarnak, éretlenenk fogod őket tartani. Én úgy gondolom, az érettség pont azoknál jelentkezik, akik nem követik a mai tinédzsereket abba, hogy elveszítik a szüzességüket. Mert ebben a korban az érzelmi fellángolást is képesek a szerelemmel azonosítani, noha semmi köze hozzá, még akkor sem, ha hónapokig tart. Eddigi tapasztalataim szerint a tinédzser kapcsolatok kb 90%-a véget ér. Ha pedig véget ér nem volt szerelem. Már hogy is lenne, hiszen a 14 évesek még definiálni sem tudják, hogy mi az. Evvel természetesen nem lenézni akarom a tizenéveseket, mert tény és való, hogy vannak olyanok, akik valóban éretebbek a koruknál, viszont azok egy teljesen másik úton járnak mint a 90%

25/F

2013. dec. 29. 14:11
 25/38 A kérdező kommentje:
Nem a külsejére értettem hogy érettebb ha nem a felfogására minden téren.:) Aludtunk együtt már egyszer. De felejthetetlen érzés volt az hogy arra keltem hogy "jó reggelt kicsim". És bőven elég volt ez is nekem. :) És úgy vagyok vele hogy ráérünk még ezzel..:)
2013. dec. 29. 14:16
 26/38 anonim ***** válasza:
Én a külsőről és a belsőről egyaránt beszéltem. De ha bőven elég az, amit elmondtál, akkor helyesen cselekszel ^^
2013. dec. 29. 14:19
 27/38 A kérdező kommentje:
Én is remélem hogy helyesen. Köszi mindent.
2013. dec. 29. 14:21
 28/38 anonim ***** válasza:
Én nem bántam meg :) 13 voltam, a fiúval nem maradtunk együtt, de nagyon szép emlékeim vannak ezzel kapcsolatban. Fél év után meg simán, vagy ha kételyeid vannak pettingeljetek. Azzal még húzzátok pár hónapot :)
2013. dec. 29. 14:46
 29/38 A kérdező kommentje:
Nem akarok semmit elsietni.:)
2013. dec. 29. 14:48
 30/38 anonim ***** válasza:

Én vettem be 14 évesen esemény utánit. Nem volt hányingerem, csak étvágytalan voltam és fáradt. Ennyit erről, mensi előtt ezerszer rosszabbul vagyok.

2013. dec. 29. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!