Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerelemből 14 évesen a...

Szerelemből 14 évesen a szüzesség elvesztése?

Figyelt kérdés
Mielőtt jönnének a bántások és stb mondanék pár dolgot. Alapból az emberek 17-nek néznek külsőleg és amikor beszélek velük akkor sem csalódnak. (nem ego,sőt önbizalom hiányos vagyok). Pár éve én is elítéltem volna a fiatalokat akik 14 évesen lefeküdnének bárkivel is. De most SZERELMES VAGYOK! És a fiú is belém. Tényleg komoly a kapcsolatunk mert már a harmadik találkozásunknál bemutatott a családjának és én is itthon. Fél éve vagyunk együtt. És amikor vele vagyok akkor mindketten akarjuk. De még is bennem van az hogy nem kéne. Hiszen 14 vagyok.Rá érek még bőven. Viszont ez nem egy éjszakás kalandból lenne ha nem szerelemből. (Mindketten érettebbek vagyunk a korunknál) Szeretnék véleményt kérni.)

2013. dec. 29. 13:32
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
hülyeség
2013. dec. 29. 13:40
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt gondolom, hogy hiába mond itt neked bárki bármit, akkor is megfogod tenni és szexelni fogsz!

De 14 évesen lehetsz te külsőre idősebbnek tűnő, lehetsz te 1-2 évvel akár érettebb a korodnál, de akkor is a felelősségteljes szexhez fiatal vagy!

Mert mit csinálsz, ha mondjuk kiszakad az óvszer? Nevelsz gyereket? Vagy végül is mehetsz esemény utáni tablettáért, de hiába vagy érett a korodnál, attól még a szervezeted 14 éves és nem mindegy, hogy egy 17-18 éves szervezet kap hormonterhelést, vagy egy 14 évesé!

És lehet hogy meglepődnél, hogy milyen alapvető dolgokkal szex terén nem vagy tisztában.

Szóval korai, de úgyis azt csinálsz, amit akarsz.

És hogy őszinte legyek, én amikor el akartam veszíteni a szüzességemet, mert felkészültnek éreztem magam hozzá mind testben, mind lélekben, senkit nem kérdezgettem, hanem megtettem! Ha már kérdezni kell mások véleményét erről, akkor nem hiszem, hogy fel vagy rá készülve!

A szerelem elmúlik, lesz még nem egy fiú az életedben, leszel még nem egyszer szerelemes. Ezért 14 évesen csak azért, mert szerelmes vagy, az nem elég indok ahhoz, hogy szexelj is. Szerintem. Nyugodtan várhatsz még vele.

2013. dec. 29. 13:43
 13/38 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy lesz olyan amibe belelehet kötni.:) De igazatok van. És a komoly kapcsolatot arra értettem hogy nekem ő az első igazi barátom. Mindent, tényleg mindent együtt csinálunk. Szalagavatótól elkezdve Karácsonyozásig mindent. Valamelyik válasz adó írta hogy 14 évesek minden héten másba szerelmesek. Nem igaz. Ezt a kapcsolatot is nagyon megfontoltam.:)
2013. dec. 29. 13:44
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha hezitálsz, felmerül a kérdés, az azt jelenti, hogy nem vagy biztos benne. Én a helyedben nem feküdnék le 14 évesen senkivel, akkor sem, ha szerelmes vagyok. A szeretkezés, szerelem sokkal mélyebb, mint gondolod. Ezek az érzelmek nagyon erősek, és lehet, hogy én vagyok túl szkeptikus, de nem nagyon tudom elhinni, hogy valóban szerelmes vagy. Persze a mai világban... Na mindegy. Én azt mondom, hogy gondold át. Ettől nem leszel menőbb vagy a kapcsolatod sem lesz komolyabb a fiúval. Mindenesetre a védekezésre nagyon figyelj, használjatok óvszert.
2013. dec. 29. 13:45
 15/38 anonim ***** válasza:
41%
#13 ez az, első barátod.. akkor lesz még 100 utána. eltart ez ha szerencsétek van egy évig.. ebben nincs semmi kötözködés, te kérdezted a véleményünket szerintem. aki lesz.ja a kérdésedet rávágja hogy igen, vagy aki olyan volt mint te, akinek egy csöpp esze is van, nem tanácsolja egy 14 éves Gyereknek hogy dugjon, már bocs.
2013. dec. 29. 13:47
 16/38 anonim ***** válasza:
Ha ezt nekem címezted (14-es vagyok) kedves 15-ös, akkor csak mondom, hogy nem azt mondtam neki, hogy dugjon, hanem azt, hogy ha már szexel, akkor ésszel, felelősségteljesen tegye azt!
2013. dec. 29. 13:51
 17/38 anonim ***** válasza:
Hát, a ti dolgotok, de nekem annyi idősen még elég volt a csók...
2013. dec. 29. 13:51
 18/38 A kérdező kommentje:
Igen van benne valami hogy nem lehet elhinni hogy szerelmes vagyok. 14 évesek hogy lennének azok,nem de?! De igen is az vagyok! :) Azért kérdeztem meg mert szerintem is korai, de amikor vele vagyok akkor nem érdekel ez. Köszi a válaszokat
2013. dec. 29. 13:52
 19/38 anonim ***** válasza:
62%

Kedves reka0911!

Talán meglepő lesz számodra amit írok, de ebben a korban MINDEN fiatal érettebbnek gondolja magát a kortrásainál. Van aki a külsődleges, más a belsődleges dolgokban, ill mindkettő. Én is így gondolkodtam, meg rajtam kívóül még több millió tinédzser.

És ne akard magaddal elhitetni azt, hogy nem erkölcstelenség ebben a korban szexuális életet élni, mert te is nagyon jól tudod, benned is benned van, hogy óriási hiba, csak próbálod a lelkiismereted megnyugtatni. A másik pedig az, hogy értetlen vagy. Miért? Mert aki érett a szexre, az nem a GYIK-en fogja megkérdezni, hogy mit tegyen ebben az esetben, hanem a párjával beszéli meg a dolgokat. Én nekem tizenévesen eszembe se jutott volna, hogy a szexuális dolgokkal kapcsolatban ismeretlenektől kérjek tanácsot egy fórumon...

Én azt tanácsolom neked, hogy tedd meg.

2013. dec. 29. 13:54
 20/38 anonim ***** válasza:
#16-os válaszoló, nem neked címeztem, szerinted miért írtam a kérdés elejére hogy #13 ??? ez a #13-ik választ jelenti.
2013. dec. 29. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!