Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Más 20-on felüli szűz fiú...

Más 20-on felüli szűz fiú miért nem tudja elviselni, hogy az?

Figyelt kérdés
Nem értem miért pityeregnek otthon, hogy még azok. Én is az vagyok, kis híján 21 éves létemre, de cseppet sem tud érdekelni. 1x eljön mindennek a maga ideje...Nem?! Jó, persze 27-28 évesen talán másképp gondolnám, de mikor 18 évesen feltesznek ilyen kérdést...

#tisztavicc
2013. dec. 28. 18:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. személy szerint, én nem gondolom hogy te kevesebb vagy. de te se gondold azt hogy ez normális. ne hidd el azokat a meséket, hogy ez egy érték, becsüld meg..... az élet amit élsz, egy verseny. a szüzesség elvesztése, pedig egy versenyszám. amíg nem változik a helyzet, addig azok az emberek, akik másban nem teljesítenek jól, és irigyek, az olyan emberekre szállnak rá mint te. csak azért hogy elmondhassák hogy ők valamiben jobbak
2013. dec. 28. 23:34
 12/14 anonim ***** válasza:

Mert rohadtul kanos vagyok és szeretnék már nagyon szexelni. Nagyon örülnék ha aszexuális lennék, de sajnos nem vagyok az és nem tudok jó gyógyszerről amitől azzá válnék. Úgyhogy marad apránkénti leépülés.

24F

2013. dec. 28. 23:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Jobb ha nem vársz vele sokat. Én 27-28 éves koromban "próbáltam" elkezdeni, de rohadtul nagy akadályokba ütköztem, és most nem is tudok mit csinálni.
2013. dec. 28. 23:42
 14/14 A kérdező kommentje:
folyamatosan ismerkedem, most is... igazából csak azért nem jött még össze semmi mert lusta voltam eljárni bárhová :D meg hát ebből kifolyólag utálom az ilyen tucc tuccos helyeket. de nem bánom.
2013. dec. 29. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!