2/25 anonim válasza:
Persze, hogy létezik...Barátnőm még 20 évesen is az volt. Aztán segítettem dolgon.
3/25 anonim válasza:
Ismerek néhányat, szóval léteznek.
4/25 anonim válasza:
én 80 év fölöttiről is hallottam, de azt lekésted, mert megerőszakolták
6/25 anonim válasza:
Létezik. Én is példa vagyok erre. Azonban ebben nincs semmi meglepő. Kéretik nem zaklatni engem.
7/25 anonim válasza:
Amúgy ez miért követelmény?
18 évesen a legtöbb lánynak már volt legalább egy komolyabb kapcsolata, ahol akár le is feküdhettek egymással, szerintem ez messze nem elítélendő. Az nyilván igen, ha 12 éves kora óta orrba-szájba mindenkivel, de nem hiszem, hogy ennek szempontnak kellene lennie az párválasztásnál. Mármint, hogy mindenképpen szűz legyen.
De ez csak személyes vélemény :)
u.i.: nemszűz 20+ lány...
8/25 anonim válasza:
Igen, a rondák, meg azok akikkel belül nagyon nem stimmel valami.
10/25 A kérdező kommentje:
azokkal a nőkkel van probléma akik egy buliban el vesztik és 18 éves korára egy hadsereg ment át rajta... és azt se tudja ki dugta meg... az a nő becsülendő aki meg választja a párját komolyan és 18 évesen még szűz....
2013. dec. 27. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!