Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Más 20-on felüli szűz fiú...

Más 20-on felüli szűz fiú miért nem tudja elviselni, hogy az?

Figyelt kérdés
Nem értem miért pityeregnek otthon, hogy még azok. Én is az vagyok, kis híján 21 éves létemre, de cseppet sem tud érdekelni. 1x eljön mindennek a maga ideje...Nem?! Jó, persze 27-28 évesen talán másképp gondolnám, de mikor 18 évesen feltesznek ilyen kérdést...

#tisztavicc
2013. dec. 28. 18:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Rólad lepereghetnek a mai trendinek gondolt elvárások.
2013. dec. 28. 18:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
engem nem az érdekel h szűz vagyok, hanem hogy jobb lenne ha nem egyedül aludnák el esténként.
2013. dec. 28. 18:44
 3/14 A kérdező kommentje:
Még a lánynak is bevallottam akivel ismerkedtem, hogy az vagyok. Oszt akkó'?
2013. dec. 28. 18:45
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

Jaj már megint ez a gyenge szöveg, h mert a trend.

Szánalom...úgy mondjátok mintha egy 20 éves pasinak magától eszébe se jutna, h itt az ideje már egy csajnak....

Elhiszem első, h te impotens vagy, de tudod másnak azért már 14 év fölött jutnak eszébe dolgok....

2013. dec. 28. 18:46
 5/14 A kérdező kommentje:
hát persze h jó lenne már, próbálkozok, nem rinyálok. elég sok csajnál a célban buktam el de hát van ez így :D
2013. dec. 28. 18:48
 6/14 anonim ***** válasza:

Impotens nem vagyok, 3,5 év van barátnőm, szóval ilyen bajom nincs. :D

A trendet arra értettem, hogy a fiatalok azt tartják trendnek, hogy gáz ha szüzek sokáig.

Kicsit se vagy retardált, ha ennyi nem jött le belőle, csak szidni tudod a másikat. :)

2013. dec. 28. 18:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Mert biológiailag nem az a normális. Persze vannak későn erők, és lehet sokkal jobban fogja értékelni ha később jut el oda. Akkortól kell szexelni amikortól lehet :) de nem felelőtlenül.
2013. dec. 28. 19:11
 8/14 anonim ***** válasza:

azért mert a szex jó dolog, ráadásul mindenkitől ezt hallják. 30-35 éves korban meg már illik megállapodni, tehát nagyon kevés az az idő amit csajozással, felfedezéssel lehet tölteni. Én 22 éves nő vagyok, már volt 10 szexpartnerem, meg egy nagyon hosszú kapcsolatom is, de még mindig vágyom arra, hogy éljek. Nagyon szar lenne, ha csak most kezdhetném el, vagy esetleg még mindig semmi nem történt volna.

22L

2013. dec. 28. 20:50
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Mert van önkritikája, ami neked nincs! És jogosan érzi magát már az ilyen balf...sznak!
2013. dec. 28. 21:40
 10/14 anonim ***** válasza:
sajnos, a 4 es válaszlónak kell igazat adnom. ha szűz vagy az ciki. bocsánat ha nem byrsz ki alakítani ennyi idősen egy cjkapcsolatot az a ciki
2013. dec. 28. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!