Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz lányt trauma ért hogy...

Szűz lányt trauma ért hogy dolgozhatja fel könnyen?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 4 hónapja vagyok együtt szűz és nem nagyon mer hozzám érni sem és ha én próbálok közeledni aztmondja eszébe jutnak a rossz emlékek.Azt mondja azért van mert az előző pasija túl dúrván bánt vele nagyon erőltette a szexet meg hasonlók és ezért is dobta. Kérdésem az lenne hogyan segíthetnék neki ebben igaz van bennem némi önzés mert nagyon kívánom már és szeretnék vele lefeküdni de az méginkább aggaszt hogy az ő lelke sérült és szeretném valahogy meggyógyítani már amennyire lehet hogyan tudnék segíteni neki? Előre is köszönöm a válaszokat! 18/f ő 16 lesz 2 hónap múlva.
2013. dec. 28. 10:26
1 2
 1/14 Generalis ***** válasza:
91%
Ha nem akarja ne eröltesd mert azzal rosszabb lessz ! Inkább beszélgess vele arról a témáról de ha nem akar beszélni akkor ne eröltetsd !
2013. dec. 28. 10:36
 2/14 anonim ***** válasza:
Biztos hogy szűz még? Ha ennyire fél, akkor lehet, hogy a pasi tovább is ment int erőltetés... De szerintem is beszélgess vele, és finoman közeledj hozzá, hátha akkor nem görcsöl be tőle. A rossz emlék nagyon erős tud lenni. Légy türelmes!
2013. dec. 28. 10:41
 3/14 anonim ***** válasza:

Ha csak ennyi a baj, akkor erre az lenne a terápia, hogy rászánja magát egy fokozatosan megvalósított testi kapcsolatra. Mondjuk először csak simogatásra, és fokozatosan egyre mélyebbre hatoló szexre ::)))

De nekem erő a sanda gyanúm, hogy gyerekkorában történtek cudar dolgok, legfeljebb nem emlékszik rá és most ráfogja az exére.

2013. dec. 28. 10:51
 4/14 A kérdező kommentje:

Nagy bizonnyal még szűz 1 az hogy megbízom benne 2 volt hogy sokat ittunk és akkor engedte az újjazást és éreztem hogy nagyon szűk és 2 újjam nem fért be és éreztem ojat benne mintha egy gyűrű lenne gondolom az volt a szűzhártyája de volt hogy olyan csajt újjaztam aki már tutira nem volt szűz és érezhető volt a különbség.

a tanácsokat persze megfogadom azért még jöhetnek válaszok szívesen olvasom a tippeket és tapasztalatokat.

2013. dec. 28. 10:56
 5/14 A kérdező kommentje:
#3 Remélem helytelen a gyanúd mert az nagyon rossz lenne..
2013. dec. 28. 11:02
 6/14 anonim ***** válasza:

"éreztem hogy

nagyon szűk és 2 újjam nem fért be" Nekem is vannak ilyen emlékeim, mint barátnődnek, de én már nem vagyok szűz, és még így is sikerül úgy összeszűkülnöm, hogy barátom egy ujja alig megy be.... Szóval ez nem mérvadó. De a lényeg, hogy ne erőltess semmi testiséget. Azzal csak jobban rontasz a dolgon.

2013. dec. 28. 11:06
 7/14 A kérdező kommentje:

értem de azért én megbízom benne..

Várjam ki míg ő kezdeményez?

2013. dec. 28. 11:21
 8/14 anonim ***** válasza:

ha látod rajta hogy ő is szeretné csak fél tőled, akkor lazítsd el, hagyd hogy feloldódjon, romantikázzatok, aztán valahogy vedd rá, hogy kötözzön az ágyhoz és csináljon veled amit jónak tart. :)

ekkor nem félhet, hiszen te nem tehetsz vele semmi olyat, amit ő nem szeretne.

ha nem megy, vagy neked nem tetszik az ötlet, akkor ne erőltesd, ez csak egy ötlet.

2013. dec. 28. 11:26
 9/14 anonim ***** válasza:

1. Hogy akarod megdugni, ha még az sem mered megkérdezni tőle hogy szűz?!

2. Te is csak megbasszni akarod mint az előző csávója, csak beszaribb vagy.

3. Sokkal jobb lesz neki, ha elhagyod! Komolyan.

2013. dec. 28. 11:42
 10/14 A kérdező kommentje:
#9 te milyen bunkó vagy ember nem akarok a te szintedre sűlyedni, szerinted azt hogy megbízom benne miért írtam? mert ő azt mondta nekem hogy még szűz vagyis megkérdeztem gondolkozz előbb ne egyből a baromságaidat írd köszönöm.. és nem csak megdugni akarom mert így is szeretem és nagyon jól megvagyok vele az egész életem leélném mellette. Még annit hogy én úgy gondolom természetes hogy szeretnék vele majd lefeküdni ha eljön az ideje mert egy egészséges párkapcsolathoz hozzá tartozik a szexualitás is..
2013. dec. 28. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!