Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy meleg pasinak nagy trauma lenne, ha megerőszakolná őt egy nő?
Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 22:55
2/28 anonim válasza:
Erre nem tudom a pontos választ de szerintem igen
3/28 anonim válasza:
Hogy erőszakolná meg a nő? F*rkát vagy hátulról?
(nem vagyok meleg csak érdekel,hogy tervezi)
4/28 anonim válasza:
nekem ez a kérdés okozott traumát
5/28 anonim válasza:
Tiszta lelki beteg lenne utána.
6/28 anonim válasza:
Ezek az éjszakai kérdések elégséges bizonyítékául szolgálnak annak, hogy még nem halott a magyar drogkeresekedelem...
7/28 anonim válasza:
azért nemhiszem, hogy annyira nagy trauma érné...
bár a nők nehezebben erőszakolnak.. Oroszországban volt olyan, hogy egy nő székhez kötözött egy férfit, megtömte viagrával, és úgy megülte... max így tudom elképzelni, de ez elég erőszakos bárkinek, identitástól függetlenül...
és amúgy ugyanúgy dutyi jár érte, ahol aztán mehet az erőszakoskodás
8/28 anonim válasza:
Neki biztos de ha nem egy bányarém engem bemutathatsz neki.
Engem nyugodtan megerőszakolhat :)
9/28 A kérdező kommentje:
Ez csak egy elméleti kérdés volt. És nem kábítózok. És raj sem vagyok. :D
2013. febr. 28. 23:04
10/28 anonim válasza:
A reggeli merevedést is ki lehet használni.
Csak egy jó nagy debella nő kell hozzá, aki vagy 150 kiló, rápattan a farkára, azt le nem szedi magáról a pasas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!