Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy meleg pasinak nagy trauma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy meleg pasinak nagy trauma lenne, ha megerőszakolná őt egy nő?

Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 22:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
egy hetero pasinak is trauma, ha bárki megerőszakolja...úgyhogy rohadtul nem vicces a kérdés
2013. márc. 3. 19:00
 22/28 A kérdező kommentje:
jaj ti szegény férfiak, mindjárt megsajnállak benneteket.
2013. márc. 3. 23:11
 23/28 anonim ***** válasza:
Egy hetero pasi bizony örülne neki. :)
2013. márc. 3. 23:19
 24/28 anonim ***** válasza:
denna te mit szólnál ha én a fszomat jó keményed a szádba tenném ?:D tudom tudom az lenne életed legjobb napja és kérnéd hadd nyeld le ....na de vegyünk most egy másik srácot.lehet nem tetszene,, mondjuk gondolkoznál h fúú ez nem olyan jó...vagy veszélyezve lennél xDDDDDD na kb vmi iylesmi játszódhat le egy bu-ziba is:Dcsak neki még furább lenne és most tárgytalan h te nem a száját dugnád az érzések a fontosak....:)..na de mára véget ért a filozófiai tanmese :D :)
2013. márc. 3. 23:35
 25/28 anonim ***** válasza:
18%

"jaj ti szegény férfiak, mindjárt megsajnállak benneteket." nyugodtan sajnálj, bár mondjuk pasi nem vagyok

21-es válaszoló

2013. márc. 4. 07:27
 26/28 anonim ***** válasza:
Egy nő nem tud megerőszakolni...Engem meg nem is kell, mert hagyom magam.../Hihihi
2013. márc. 5. 09:05
 27/28 meztelenpasi válasza:
Tisztelt Denna Úrnő, valószínű igen, viszont rajtam gyakorolhatsz hogyan tudnád véghez vinni az erőszakot...kíváncsi lennék rá...? Üdvözlettem!
2013. márc. 6. 21:58
 28/28 SennaHikari ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Hiszen, ha több oldalról is nézzük, alapból nagy trauma, ha egy hetero nőt megerőszakolja egy férfi, vagy, vegyük azt akár, hogy egy leszbikus nőt, erőszakolja meg egy férfi. Szerintem minden esetben trauma.
2013. márc. 7. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!