Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy meleg pasinak nagy trauma lenne, ha megerőszakolná őt egy nő?
Hát de komás még lehetsz,, mit vagy még ébren egyáltalán!!? Menj aludni, holnap iskola! Vagy megmondalak.
Egyébként pedig miutàn megtörtént a,dolog némán felkellne, felöltözne, kisétálna. Semmi érzelem az arcán. Beszállna a kocsiba, elmene a Lànchidhoz, kiszáll majd az oroszlán szályába teszi a fejét arra várva hogy leharapja (a traumátol megszünt számára bármilyen racionalitás) majd kis idő mulva amint rájön, hogy az oroszlán nem harapja le a fejét. Elsétál a híd széléhez, lenéz majd a vízbe veti magát és meghal.
Ez egész idő alatt nem érez semmit 0 fájdalom ahogy szétzuzodik a vizen, a sokk teljesen kikapcsolta az agyát.
Aha, én meg kicsit nagy fiú vagyok, úgyhogy akkor meg tanulj a vizsgákra, vagy ha azok mostanában nincsenek, akkor meg tanulj előre, a majd jövendőbeli vizsgákra!
"Nekem holnap nincs tanítás a főiskolán" ,,ahhk, akkor azért aludj hogy regenerálódjon a szervezeted, ilyet.. :/
Hát én viszonylag kompetensen tudok nyilatkozni. (meleg vagyok) Igen, eléggé nagy trauma lenne, főleg amint leírtad, ezt a viagrás, lekötözős módszert, elég durván hangzott. Szóval igen, ezt én elég nagy traumának élném meg, mert 1, Én ezt az egészet nem akartam 2, Nővel voltam együtt, ami nekem nem "természetes"
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!