Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ma még komolyan vannak olyan...

Ma még komolyan vannak olyan emberek akik értékesebbnek tartanak egy "érintetlen" lányt mint egy "használtat"?

Figyelt kérdés

Elnézést a csúnya megfogalamzásért, de sokan ilyen szóhasználattal írták ezen az oldalon. Most ne a végletekben gondolkodjunk, az olyan lányokról akik minden buliban kétszer megd*gatják magukat, azokról nekem is megvan a véleményem. Normális emberekről beszélek, akiknek huszonévesen azért volt már néhány párkapcsolatuk.

Ilyen véleményeket olvastam, hogy néhány fiú többre becsül egy szűz lányt, mint akinek 23 évesen volt már 4 kapcsolata. Számomra ez igencsak megdöbbentő volt, hogy a számok határozzák meg egy lány "értékét". Nem sokkal fontosabb a viselkedés, egyéb értékei? Aki r*bancosan viselkedik, az lehet szűz is, akkor sem lesz értékes lány. Ugyanúgy akinek volt több partnere, de normális, őt sem kéne lenézni.

2013. dec. 28. 10:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én nő létemre jobban értékelek egy minél érintetlenebb férfit, mint egy használtat.

Nem szeretném, hogy más is részesedjen abból a személyből ilyen intim módon, aki az én másik felem, életem szerelme.

Ettől a párom, hogy előttem nyílik meg ilyen módon.

Egy-két tévedés azért még belefér, de sok nem.

2013. dec. 28. 11:58
 12/15 A kérdező kommentje:

Megértem, ezt a gondolkodásmódot is. Általában vallásosakra jellemző, a saját körükben előbb találnak magukhoz hasonlót. De azt nem szeretem, ha lenézik azokat, akik nem így gondolkodnak. A legtöbb ember nem találja meg élete párját az első próbálkozásnál.

Azok a fiúk, akiknek már 4-5 kapcsolat sokat jelent és inkább a szüzekkel kezdnek. Abba belgondoltak már, hogy ha mondjuk összejönnek egy szűz lánnyal, együtt vannak jó darabig, lefekszenek. Majd néhány év múlva nem működik a kapcsolat és kiléptek belőle. Az a lány is kevésbé értékessé válik?

2013. dec. 28. 12:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Az én szememben semmivel sem értékesebb egy szűz lány, mint az, akinek voltak már kapcsolatai. Persze van egy bizonyos határ. De hogy 0 vagy 4, az számomra édesmindegy.

Viszont az olyan embereket kevésbé tartom értékesnek, akik "használtság" alapján ítélnek meg más embereket. Idővel remélhetőleg ők is rájönnek, hogy sokkal fontosabb értékek vannak, mint hogy ki mennyivel feküdt már le.

2013. dec. 28. 13:01
 14/15 anonim ***** válasza:

11:53

Igen az vagyok, így joggal várhatom el ezt a másik féltől is.

2013. dec. 28. 14:50
 15/15 A kérdező kommentje:
#14, így már mindjárt más. :) Így teljesen jogos. Attól tartottam te is egy vagy azok közül, akik megfektetnek mindent második lányt, de a barátnőjük az szűz legyen. Képmutatás a köbön. De örülök, hogy te nem vagy ilyen.
2013. dec. 28. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!