Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk 19 év fölött! Ti összejön...

Fiúk 19 év fölött! Ti összejönnétek egy olyan lánnyal, aki még "érintetlen"?

Figyelt kérdés

22 éves szűz lány vagyok, több alkalmam is lett volna már ezen "változtatni", de az utolsó pillanatban mindig meggondoltam magam.

A minap barátnőmmel és a barátjával beszélgettünk, mikor a srác mondta, hogy ő örül, hogy a barátnőm/je már volt előtte pasikkal és nem szűzen került hozzá.

Egyébként sincs sok önbizalmam és nem merek ismerkedni a pasikkal, inkább hülye indokokkal lerázom az érdeklődőket, de ezután a beszélgetés után még rosszabbul vagyok.

A sráctól nem kérdeztem, hogy miért, jobb, hogy a lány már nem szűz, de most itt megteszem. Szóval miért?

Tudom, hogy ha mégis ismerkednék valakivel, és igazán szeretne velem lenni, nem hagyna ott csak azért, mert még szűz vagyok, de érdekel, hogy mit gondoltok a helyzetről.

2012. jan. 2. 19:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Ha szép vagy és okos, akkor simán. Ez nem szégyen, hanem inkább érték.

22/F

2012. jan. 2. 19:22
 2/24 anonim ***** válasza:
Persze, bár tény, hogy több probléma van velük pont amiatt, hogy tapasztalatlanok. :]
 3/24 anonim ***** válasza:
Aki szereted dugni annak gond mert sok vele a macera.Aki szeret dugni és szerelmes az még jobban örül mert legalább nem volt benned mittomén kinek a fasza meg úgy önmagában olyan jóérzés hogy én vagyok neked az 1. :D
 4/24 anonim ***** válasza:

Na most mit mondjak? 20 vagyok és szűz. Nekem mindegy lenne, hogy te az vagy, vagy sem. Azért egy nem szűz lánnyal annyiban jobb lehet, hogy már nagyjából tudja, mit hogyan.

20/F

2012. jan. 2. 19:24
 5/24 anonim válasza:
szívem vágya egy ilyen nőt keríteni :)
2012. jan. 2. 19:25
 6/24 anonim ***** válasza:
Szerintem, aki ezért otthagy az idióta. Nekem a legjobb élvezéseim szűz lányokkal voltak. 21f
2012. jan. 2. 19:27
 7/24 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom mennyire releváns a véleményem. Én magam is az vagyok.

Számomra közömbös, hogy a lány szűz-e vagy sem. Bár titkon azért egy cseppet örülnék, mert így legalább nem lenne gáz ha bénázok :D:D Meg azért ez egy szintig érték is, hogy te vagy valakinek az első.

De ezt akár fordítva is felthetnéd kérdező. Te összejönnél egy huszonéves szűz sráccal?

A válaszod egyben a te kérdésed válasza is.

21F

2012. jan. 2. 19:30
 8/24 anonim ***** válasza:
Legszívesebben csak szűz lánnyal jönnék össze.
2012. jan. 2. 19:33
 9/24 anonim ***** válasza:

Ha szeretném a csajt, akkor nem zavarna hogy szűz, talán még jól is esne, hogy engem választott, hogy elveszítse. Fél év bénázás lehet benne lesz, de nem gond :D

Szűz lányt nem dugnék meg kalandból.

2012. jan. 2. 19:35
 10/24 A kérdező kommentje:

Köszi fiúk! :)

Remélem én is ilyenbe hozzáállású pasiba fogok majd belefutni, nem olyanba, mint a barátnőm pasija.

#7/9 Igen, ha tetszene az illető, engem sem zavarna, ha még szűz lenne, sőt én is örülnék neki, ha előttem nem lett volna senkivel.

Csak nem tudom..., ha 17 évesen lennék, akkor ennyire nem foglalkoztatna a dolog, mert akkor biztos értékelnék az idősebb srácok, hogy még szűz vagyok, de 22 évesen már kicsit furának érzem én is.

Mármint, ha egy 26-27 évessel kerülnék össze, ő lehet nem tartaná értéknek, hanem inkább továbbállna.

2012. jan. 2. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!