Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk 19 év fölött! Ti összejön...

Fiúk 19 év fölött! Ti összejönnétek egy olyan lánnyal, aki még "érintetlen"?

Figyelt kérdés

22 éves szűz lány vagyok, több alkalmam is lett volna már ezen "változtatni", de az utolsó pillanatban mindig meggondoltam magam.

A minap barátnőmmel és a barátjával beszélgettünk, mikor a srác mondta, hogy ő örül, hogy a barátnőm/je már volt előtte pasikkal és nem szűzen került hozzá.

Egyébként sincs sok önbizalmam és nem merek ismerkedni a pasikkal, inkább hülye indokokkal lerázom az érdeklődőket, de ezután a beszélgetés után még rosszabbul vagyok.

A sráctól nem kérdeztem, hogy miért, jobb, hogy a lány már nem szűz, de most itt megteszem. Szóval miért?

Tudom, hogy ha mégis ismerkednék valakivel, és igazán szeretne velem lenni, nem hagyna ott csak azért, mert még szűz vagyok, de érdekel, hogy mit gondoltok a helyzetről.

2012. jan. 2. 19:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
hol laksz? :)
2012. jan. 3. 16:52
 22/24 A kérdező kommentje:

Akkor mi lett volna?

Az sem gáz, ha volt előttem valakivel, legalább tapasztalt. De ha belegondolok örülnék, ha a pasi, akit szeretek nem szexelt volna egy csajjal sem és csakis az "enyém" lenne.

Nem lehet rossz érzés tudni, hogy előttem senki nem fogdosta és csókolta itt-ott stbstb a szerelmemet.

2012. jan. 3. 17:21
 23/24 anonim válasza:
Szia leírom én mit gondolok a témárol hátha tudok segíteni ...... Tehát úgy gondolom manapság túlságosan tulspirázák ezt a szüzesség dolgot.... mindenkinek saját magának van joga eldöntenie mikor s kivel hol szeretkezik s ennek nem kéne egyáltalán témának lenije ,attól hogy valaki szűz nem lesz se kevesebb se több. Itt csupán az a bibi , hogy a média felkapta ezt a dolgot mindenhóll csúcsmodell lányok férfiak vannak a tévében akik mittudomén hány férfin vagy nőn vannak túl ezáltal azt sugalják ez a követendő példa ..... de ez akkora butaság hogy hihetetlen.... Én pldául 21 éves szűz férfi vagyok ugyan úgy ismerkedek mint mások csupán még nem találtam meg azt a lányt kibe szerelmes lehetnék. S nem azért nem találtam még meg mert külsőmmel probléma lenne. Minden nap edzek sportolok futni járok kék szemem van szökés barna hajam 175 centi satöbi mindegy ez lényegtelen bár haverjaim azt mondják várok a tökéletes nőre ki sosem fog megérkezni...lehet igazuk van pedig nincsenek nagy elvárásaim , ezt csak azért írtam le hogy lásd nem úgy okoskodok itt hogy nemlenne esélyem egy kapcsolatra és csak itt probálom nyugtatni a lelkemet ,hogy vannak más sorstársaim is jaj de szomorú pfff nem én nem ez a tipus vagyok :) hu :)nah folytatom , ha eddig találkoztam egy lánnyal még egyszer sem mondták azt hogy hu szűz vagy ezért elhajtalak. Előszőr is nincs rád , rám írva ,hogy nem voltál még sexuálisan senkivel ha nem vagy félénk visszahúzódó nem veszik észre sőt ha véletlenül elmondod neki mert rá kérdeznek hány nővel voltál eddig vagy a te esetedben hány férfival akkor szerintem még meg is lepődnek hogy egy ilyen kedves talpraesett lány hogy hogy az és talán még értékesebnek fognak rád tekinteni de ezt semmiképpen nem az első találkozásnál hozd szóba :D Mert tudom ismerem a férfi társaim vannak akik ezzel visszaélnének ....... most már télleg végszó még írhatnék itt oldalakat de így is kisregényt írtam :D:D de remélem nem feleslegesen s tudtam valamit segíteni a kérdésben nah tehát nem a szüzesség a lényeg nem is az hogy egyedül van az ember én úgy gondolom barátnőt barátot könnyű találni....... de olyan embert kivel egyrúgóra jár az agyatok kivel kiteljesítitek egymás lelkét, egy társat egy szerelmet aki megbecsül s szeret és ez viszont is !!! nah ilyen embert nehéz találni....
2012. jan. 4. 14:35
 24/24 anonim válasza:
Az én jelenlegi Párom is szűz volt 19 évesen, és marhára nem érdekelt, mert szeretem. Direkt előre megmondta. Szerintem a legjobb, ha a lány nem jön össze olyan fiúval, akinek ez probléma.
2012. jan. 16. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!