Fiúk 19 év fölött! Ti összejönnétek egy olyan lánnyal, aki még "érintetlen"?
22 éves szűz lány vagyok, több alkalmam is lett volna már ezen "változtatni", de az utolsó pillanatban mindig meggondoltam magam.
A minap barátnőmmel és a barátjával beszélgettünk, mikor a srác mondta, hogy ő örül, hogy a barátnőm/je már volt előtte pasikkal és nem szűzen került hozzá.
Egyébként sincs sok önbizalmam és nem merek ismerkedni a pasikkal, inkább hülye indokokkal lerázom az érdeklődőket, de ezután a beszélgetés után még rosszabbul vagyok.
A sráctól nem kérdeztem, hogy miért, jobb, hogy a lány már nem szűz, de most itt megteszem. Szóval miért?
Tudom, hogy ha mégis ismerkednék valakivel, és igazán szeretne velem lenni, nem hagyna ott csak azért, mert még szűz vagyok, de érdekel, hogy mit gondoltok a helyzetről.
Akkor mi lett volna?
Az sem gáz, ha volt előttem valakivel, legalább tapasztalt. De ha belegondolok örülnék, ha a pasi, akit szeretek nem szexelt volna egy csajjal sem és csakis az "enyém" lenne.
Nem lehet rossz érzés tudni, hogy előttem senki nem fogdosta és csókolta itt-ott stbstb a szerelmemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!