Fiúk 19 év fölött! Ti összejönnétek egy olyan lánnyal, aki még "érintetlen"?
22 éves szűz lány vagyok, több alkalmam is lett volna már ezen "változtatni", de az utolsó pillanatban mindig meggondoltam magam.
A minap barátnőmmel és a barátjával beszélgettünk, mikor a srác mondta, hogy ő örül, hogy a barátnőm/je már volt előtte pasikkal és nem szűzen került hozzá.
Egyébként sincs sok önbizalmam és nem merek ismerkedni a pasikkal, inkább hülye indokokkal lerázom az érdeklődőket, de ezután a beszélgetés után még rosszabbul vagyok.
A sráctól nem kérdeztem, hogy miért, jobb, hogy a lány már nem szűz, de most itt megteszem. Szóval miért?
Tudom, hogy ha mégis ismerkednék valakivel, és igazán szeretne velem lenni, nem hagyna ott csak azért, mert még szűz vagyok, de érdekel, hogy mit gondoltok a helyzetről.
én baromira szeretnék egy szüz lányt... barátnöm azt kérdezte mikor összejöttünk, h nem zavar-e engem, hogy öö már nem szüüz, én pedig igen...egyáltalán nem zavart, de most valahogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés lehet egy lánynak elvenni
20f
Meg tudlak erteni, en 21 vagyok es szüz. A sok kis csitri meg itt kerdezgeti, hogy 14 evesen baj-e, hogy szüzek...
Annyit tudok mondani, hogy akinek igy nem kellesz, az meg se erdemel. :)
"#7/9 Igen, ha tetszene az illető, engem sem zavarna, ha még szűz lenne, sőt én is örülnék neki, ha előttem nem lett volna senkivel."
Csak én sejtek ebben hátsó gondolatokat? ;P
Miért volt fontos kijelenteni, hogy ha tetszik az illető? Ha nem tetszik de már nem szűz akkor oké? :\ Vagy társítasz hozzá némi előítéletet, hogy ha már szűz, szép nemlehet?
Kicsit érdekes volt ez a megfogalmazás...
21F
Én örülnék egy szűz lánynak, mert még én is szűz vagyok! :D
20/F
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__2490..
Ajánlom figyelmedbe ezt a kérdést, ahol első számú közellenség lettem.
"A sráctól nem kérdeztem, hogy miért, jobb, hogy a lány már nem szűz, de most itt megteszem. Szóval miért?"
Pont az általad leírt dolgok miatt. Meggondolod magad, holott lenne jelentkező. Mindenkit lerázol, aztán sírsz, hogy nincs önbizalmad és nem kellesz senkinek. Gondolom hónapokig kéne győzködni, hogy nem csak egy dugásra kellesz, nem fog rettenetesen fájni, az orális szex nem undorító stb. Aztán attól kéne rettegni, hogy az első után megszabadulnál ettől a tehertől és beugrana, hogy hoppá még nem éltél eleget és hosszú szenvedés után, más faszi profitálna az én munkámból.
Egyként sem fogok érted sírni. Csaj vagy, így mindig lesz valaki, aki legalább egy dugásra érdemesnek tart, de ha srác és nem emeled fel a s.gged és nem teszel komoly erőfeszítéseket, akkor b.szhatod.
"Tudom, hogy ha mégis ismerkednék valakivel, és igazán szeretne velem lenni, nem hagyna ott csak azért, mert még szűz vagyok, de érdekel, hogy mit gondoltok a helyzetről."
Én simán otthagynálak.
Mer a szüzekkel van egy kis probléma, pl annyi hogy rákell jobban hangolni, több oda figyelés kell és persze rengeteg elökészület, mint egy szakavatott csaj
én pl külön szeretem a szüz lányokat, egyfajta büszkeség hogy én tanithatom meg az életben elöször erre
az vagy mentális beteg vagy asszexuális, vagy ronda
F18
"Csak én sejtek ebben hátsó gondolatokat? ;P
Miért volt fontos kijelenteni, hogy ha tetszik az illető?"
Azért volt fontos kijelenteni, mert ha nem tetszik valaki (és én itt főként a személyiségére gondolok, nem a kinézetére) lehet felőlem a legjobb pasi az ágyban vagy lehet szűz is, de akkor sem fogok vele lenni. Érted?
Ha tetszik lehet szűz is, vagy tapasztalt is, nem érdekel, akkor vele akarok majd lenni.
Nem társítok hozzá előítéleteket.
Részemről nem vagy közellenség, megértem, amit mondasz. Tudom, hogy nem mindenki egyforma, nyilván tudtam, hogy ha felteszem a kérdést valaki úgy is így fog reagálni.
Csak egy kérdés hozzád! Akkor is ott hagynád a lányt, akinek elvetted a szüzességét, ha időközben belé szeretnél? Hmm? :)
Egyébként hosszú kapcsolatom nem volt (mind max 2 hónap), velük nem jutottam el addig, hogy hanyatt vágjam magam. Vagyis a legtöbb alkalom az 1-1 haverral vagy buli alkalmával adódott, de a hely egyikkel sem volt a legalkalmasabb, azért nem engedtem végül, hogy azt is bedugják. Nekem nem kellene könyörögni, meg éveket várni, csak jobb hely kellene, mint egy buliban a wc. Meg jobb pasi is, nem valami suttyó a szórakozóhelyről.
Erre nem válaszolok, mert szándékosan kérdeztem a 20-as pasikat! Menj szépen és nőj fel! ;)
"Akkor is ott hagynád a lányt, akinek elvetted a szüzességét, ha időközben belé szeretnél? Hmm? :)"
Mivel egy érzéketlen szociopata vagyok, nekem nincs szükségem párkapcsolatra és az ezzel járó felesleges nyűggel, így kizárt, hogy beleszeressek valakibe. Ha pedig hosszú ideig játssza az elérhetetlent, akkor nemhogy szerelmet nem fogok érzeni iránta, inkább haragot és elküldöm az anyjába. Eleve nem is kezdenék szűz csajjal, de ezt már kifejtettem fentebb és a másik oldal linkjén is. Persze mivel teljesen máshogy vélekedek a dologról én lettem lehordva mindennek.
"Egyébként hosszú kapcsolatom nem volt (mind max 2 hónap), velük nem jutottam el addig, hogy hanyatt vágjam magam. Vagyis a legtöbb alkalom az 1-1 haverral vagy buli alkalmával adódott, de a hely egyikkel sem volt a legalkalmasabb, azért nem engedtem végül, hogy azt is bedugják. Nekem nem kellene könyörögni, meg éveket várni, csak jobb hely kellene, mint egy buliban a wc. Meg jobb pasi is, nem valami suttyó a szórakozóhelyről."
Már bocs, de a két hónapos szex mentes bohózatot én nem nevezném semmilyen kapcsolatnak. Persze téged nem kéne győzködni. Nyilván ezt állítod. Csakhogy folyamatosan gyártasz valami problémát, hogy kibújj a dugás alól, holott 22 évesen már nem vagy egy éretlen tinilány. Tökéletes pasi és tökéletes helyzet nincs. Akkor ennyi erővel mindig lesz valami "súlyos" probléma. Most nem jó a napszak, nem jó a takaró színe, nem jó ez, nem jó ez, a végén pedig a frusztrációd szépen az agyadra megy és 30 évesen is szűz maradsz. Engem mondjuk nem érdekel, mert a te életed, úgy élsz, ahogy akarsz.
"én is örülnék neki, ha előttem nem lett volna senkivel. "
Hát, ha ezt nem írtad volna... amúgy minden rendben van veled. És igen, összejönnék veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!