Ma még komolyan vannak olyan emberek akik értékesebbnek tartanak egy "érintetlen" lányt mint egy "használtat"?
Elnézést a csúnya megfogalamzásért, de sokan ilyen szóhasználattal írták ezen az oldalon. Most ne a végletekben gondolkodjunk, az olyan lányokról akik minden buliban kétszer megd*gatják magukat, azokról nekem is megvan a véleményem. Normális emberekről beszélek, akiknek huszonévesen azért volt már néhány párkapcsolatuk.
Ilyen véleményeket olvastam, hogy néhány fiú többre becsül egy szűz lányt, mint akinek 23 évesen volt már 4 kapcsolata. Számomra ez igencsak megdöbbentő volt, hogy a számok határozzák meg egy lány "értékét". Nem sokkal fontosabb a viselkedés, egyéb értékei? Aki r*bancosan viselkedik, az lehet szűz is, akkor sem lesz értékes lány. Ugyanúgy akinek volt több partnere, de normális, őt sem kéne lenézni.
Semmivel sem tartom értékesebbnek!
Van benne valami különleges (vagy inkább különös) ha valaki még nem csinálta de nem lesz tőle értékesebb!!!
Szerintem őt sem nézik és a többség egy általános véleményt formál meg, egy sablon alapján. És márt nem is tehetnek, mert legtöbbször kevés az információ, és nem mélyedünk bele adott esetbe.
Szerintem senki nem gondolja, hogy akinek volt partnere az értéktelenebb lenne.
Az ilyen válaszok főleg akkor születnek, amikor 20 fölötti szűz lányok írnak ide, és érdeklődnek afelől, hogy vajon ezzel a "teherrel" nekik is van-e esélyük normális kapcsolatra. Erre meg mit írjon az ember?
De, fontos a viselkedése is emellett.
És igen, inkább kezdenék egy szűz lánnyal, mint akinek már volt 4-5 kapcsolata. Nem szeretnék összehasonlítás tárgya lenni.
Nem a szám a lényeg, hanem amiből jön a szám. A kevésbé szociális típusúak jobban kedvelik a hasonlót, több múlt, több problémalehetőség, több érzelmi elköteleződés, több összehasonlítási alap ugye. Aztán meg van, akinek ez nem gond. Különbözünk.
És persze értelmes ember nem állít fel egyértelmű ok-okozati kapcsolatot az említett jellemzők közt, csupán többé-kevésbé valószínűsíteni lehet. Ami vagy bejön, vagy nem, erről szól a valószínűség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!