Férfitársaim! Titeket nem dühít, hogy a lányok szüzességét férfiak egy szűk, kiváltságos csoportja veszi el?
Régebben sokkal egyenlőbb volt az eloszlás. De a férfiak több, mint 80%-ának jutott szűz lány és akinek nem is lehet hogy saját akaratából nem jutott mert beleszeretett egy olyanba aki már nem volt az. Tehát szabad akaratából tette nem kényszerből azért mert hosszú évek alatt sem talált ilyen lányt.
De itt jön a fontos rész, régebben még a nem szűz lány is legtöbbször azért nem volt az, mert aki elvette azzal nem jött neki össze a házasság vagy a tartós kapcsolat vagy rosszabb esetben megerőszakolták.
De ma egy átlagos lány nem csak nem szűz, de 20-30 férfival is szexelt huszonéves korára akik közül több alkalmi és a nevüket sem tudja. Vagy egyik sem alkalmi de akkor meg nagyon hamar odaadta magát a legtöbbnek és hamar szakítottak is. Az se sokkal jobb.
Az ember miért nem tud olyan értelmes lény lenni mint mondjuk a delfinek akik egy életre választanak párt maguknak?
szerinte nem nem kéne neked,simán nem találsz barátnőt
amúgy a párom már vett el lány szüzességét,igaz hogy még csak 2 hónapja vagyunk együtt,de már tervezzük a dolgot
mit javasolsz?dobjam vagy csaljam meg?
Gratulálok, ha számodra csak a szűz lány az érték, csak mert te épp nem voltál ott, amikor ő már netán nagy szerelemben volt az akkori párjával! Aztán ki tudja, valami elromlott. Te ebbe nem láthatsz bele. Ja ezen túl, mellesleg abba sincs semmi elítélendő, ha az emberek szexelnek kapcsolat nélkül. Csak te még valami rózsaszín ködben élsz, sosem voltak igazi kapcsolataid, ahol megtapasztalnád, mi a valóság! De osztod az észt....
A pasiknak meg nem kell "jut"-nia szűz lány. Mi ez, valami szűzosztogatás? Beállsz a sorba aztán kapsz egyet? Logikátlan, buta gondolatok amiket leírsz.
Az az önérzetes nőszemély vesse rám az első követ aki bármilyen férfival képes lenne párkapcsolatba lépni.
Mindenkinek vannak igényei. Kinek ez, kinek az. Kinek több, kinek kevesebb.
De én nem érzem, hogy nagy igényeket támasztanék, mert nem vágyakozom modellkülsejű cicababákra, néha még taszítanak is de még konzervatív férfiállat sem vagyok aki elvárja hogy a nő mosson, főzzön, takarítson.
Annyi az elvárásom, hogy legyen szűz a leendő párom akivel egy életre tervezek. És passzoljunk össze.
Nem vágyom arra, hogy minden második nőt gerincre vágjam, nem vágyom arra, hogy a második randin lefeküdjön velem, nem várom el, hogy vallásos legyen mert én sem vagyok az. Egy tiszta barátnőre vágyom, akivel jól érzem magam, akivel szeretjük egymást, aki életem párja lesz.
Túl sokat kérek az élettől?
Ez lenne az alap és normális kérdező :D
Azzal vagy aki életed párja, minek más?
Igen, 1-2 tévedés azért belefér.Nem kell olyan mereven ragaszkodni a szüzesség tényéhez.
És ha te tévedsz, attól még elvárod a szüzességet?
Hány éves vagy? 16?
Alapszabály, hogy ne menj hozzá ahhoz, akivel elveszted. Igenis tudni kell, hogy van másféle is. Egészen addig, amíg férjemmel össze nem kerültem, azt hittem, hogy az a srác, akivel előtte együtt voltam, és akivel elvesztettem, hihetetlenül jó. Nos, bebizonyosodott, hogy erősen nagyon tévedtem. Kell legalább egy tapasztalat, nem szabad hozzámenni az első szerelemhez. Ezt a hibát családomban igen sokan elkövették, én nem tettem.
A te átlagodat valszeg valami kocsmában írtad össze, mert majdnem minden 25 év alatti barátnőmre/ismerősömre igaz, hogy max 3 hímmel volt együtt. ez a szám 25 évesen nem akkora nagy, de semmiképp nem 20-30. Ezek közül a legtöbb szűz pasival. Ez tehát egy rossz statisztika és egy hibás kérés. Sok sikert az élethez...
És mi van ha kifogsz egy olyan nőt aki nálad minden szempontból megfelelne csak éppen nem szűz már? de mondjuk egész életében csak 1 pasival volt akivel 2 évig járt és csak vele veszítette el a szüzességét. most azért félredobnád, mert már nem szűz?
Miért ilyen fontos ,hogy szűz legyen? Vannak normális nők is akik ugyan nem szüzek de nem ment át rajtuk majdnem minden pasi. Inkább csak az alkalmakat szalasztod el ,hogy legyen végre egy nőd. Lehet már rég boldog lennél valaki mellett, de neked nem kellett mert nem volt szűz. -.-"
Olyan nőt nem találhatok, aki mindenben megfelel, kivéve abban, hogy nem szűz, mert nem passzolna az életfelfogásunk. Nem azért, mert nem szűz, hanem mert olyan kijelentéseket tesz, mint az: Alapszabály, hogy ne menj hozzá ahhoz, akivel elveszted.
Ilyen nő nekem nem kéne.
Az 1-2 tévedés meg csak kifogás, nem több. Ezért találták ki az udvarlási szakaszt és a hosszú párkapcsolatot a szeretkezés előtt, hogy megismerje két ember egymást és ne legyen tévedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!