Férfitársaim! Titeket nem dühít, hogy a lányok szüzességét férfiak egy szűk, kiváltságos csoportja veszi el?
Régebben sokkal egyenlőbb volt az eloszlás. De a férfiak több, mint 80%-ának jutott szűz lány és akinek nem is lehet hogy saját akaratából nem jutott mert beleszeretett egy olyanba aki már nem volt az. Tehát szabad akaratából tette nem kényszerből azért mert hosszú évek alatt sem talált ilyen lányt.
De itt jön a fontos rész, régebben még a nem szűz lány is legtöbbször azért nem volt az, mert aki elvette azzal nem jött neki össze a házasság vagy a tartós kapcsolat vagy rosszabb esetben megerőszakolták.
De ma egy átlagos lány nem csak nem szűz, de 20-30 férfival is szexelt huszonéves korára akik közül több alkalmi és a nevüket sem tudja. Vagy egyik sem alkalmi de akkor meg nagyon hamar odaadta magát a legtöbbnek és hamar szakítottak is. Az se sokkal jobb.
Az ember miért nem tud olyan értelmes lény lenni mint mondjuk a delfinek akik egy életre választanak párt maguknak?
Az ember alapvetően poligám. Ezt már tényként tudjuk. (méghozzá nemtől függetlenül)
Régen a lányok azért voltak szüzek, mert a társadalmi környezet totálisan elnyomva tartotta a szexualitását. A lánynak tilos volt bármilyen szexuális interakció.
Ennek a maradványa a ami "ri--ncozás". Még tartja magát az az elavult szemlélet, hogy ha a nő dönt, és nemi életet él, akkor biztosan ribi. (eléggé maradi férfi soviniszta szemlélet valljuk be)
Nem gondolom, hogy 1. A férfiak egy szűz csoportja szűztelenítene 2. Kiváltság lenne a férfiak között egy szüz lánnyal lenni.
Ettől függetlenül nagy megtiszteltetés, ha a hölgy rám bízza az első alkalomkor magát, elvégre az ő testébe hatolnak be, és nagyon nem mindegy milyen módon teszik azt.
Nem gondolom, hogy azért, mert több hölgyet volt szerencsém elsőként megismerni, én valami kiváltságos lennék más férfiakhoz képest. Világ életemben azzal akartam "jobb lenni nálunk", hogy minél nagyobb örömet szerzek a hölgyeknek, értsd: az én igazi konkurenciám, akiknél mindig sokkal jobb akartam lenni, az nem a férfiak halmaza, mindössze sosem akartam a fatökűek részhalmazába tartozni :))))
1. A férfiak egy szűk csoportja szűztelenítene
így helyesen :)
Kedves"Szakértő"!
20 évesen összesen 1 férfival voltam,a legtöbb ismerősöm is max 2-vel,(bár elismerem van olyan akin jópár pasi átment)nem voltam valami jó matekból,de nekem ez is sehogy sem jön ki.
Amúgy végig kérdeztél mindenkit,vagy magadtól vagy ilyen szakértő?Esetleg nem rinyálni kéne hanem magadba nézni,és az is kissé érdekes,hogy nagy bölcsen tudsz százalékokat írni.Tartottad a gyertyát vagy valami netes oldalon olvastad?
Meg érdeklen,hogy szerinted mi lehet a megoldás.Egy szűz lány a kapcsolat elején kérdezze meg a pasitól,hogy vette-e már el valakinek a szüzességét és ha igen akkor dobja ki vagy mi?
Néha nem ártana gondolkodni,és társadalom kritika helyet önkritikát végezni.
Bizony, ezek a szűzügyi oligarchák már teljesen behálózták világunkat, és mindenféle ellenállást letörtek. Sokatok nem hallott azokról a dolgokról, amiket most mondani fogok. Még az ókori rómából indult ki minden, ahol Caesar be akarta szűntetni a rabszolga tulajdonosok ama előjogát, hogy a rabszolgáikkal háljanak, ezért szúrta hátba Brútusz, aki beleszeretett az egyik rabzolganőjébe, majd később meg is erőszakolta, mikor kiderült hogy az még szűz volt. Ezóta hívjuk brutális erőszaknak azt mikor az erőszakoló egy szexuálisan még inaktív áldozattal létesít kapcsolatot. Később Mátyás Király mikor foglalta Bécset, elhatározta hogy megszűnteti a földesurak első éjszaka jogát. Ennek persze inkább gazdasági joga volt, mivel törvényt akart arról hozni, hogy a törvénytelen utódok is örökölhessenek, így juttatva trónra csemetéjét, de az első éjszaka előjogával fogant lurkók milatt félő volt hogy elaprózóttak volna földesúri birtokok. Szóval kinyírták. Mivel a szűzesség elvétele születési előjog, a 2. Világháború utáni vagyonelkobzásoknak köszönhetően már nem feltétlenül gazdagok az erre jogosultak, ezért tűnhet úgy, mintha a lányok azzal feküdnének le akivel akarnak. Ez volt a szexuális forradalom, de ez persze csak illúzió, a szüzesség elvétele még ma is egy szűk réteg kezében van, és bármelyik kormányfő próbált ezen változtatni, azt mind félreállították. (lásd Kennedy, Husszein, na meg Antal József). Szóval jól vigyázzatok, és ki ne ejtsétek ezeket a dolgokat a szátokon, mert pórul jártok.
Én szóltam.
Egy frász poligám az ember!
Vannak olyan beállítódottságú emberek, akik tényleg életük párját szeretnék megtalálni és de mondjuk sajna elsőre nem jön össze és van mondjuk életük során 3 partnerük, mások meg a partnerváltogatásban lelik örömüket, de ezt az ember maga dönti el.
Én is abszolút monogám vagyok és nagyon taszítónak tartom az elhasznált embereket és azt a férfit szeretném megtalálni, akivel egy életen át kiegészítjük egymást.
Az egyik tag mondta, akinek nem frdhetem fel a kilétét, mert kizárják a rendből...
(ma reggel találtam ki :)
Szerintem meg ezen ne dühöngj! KIK vagytok ti, hogy a mi szüzességünkön osztozzatok?! Annak adjuk, akinek akarjuk! Hányok...
"Az ember miért nem tud olyan értelmes lény lenni mint mondjuk a delfinek akik egy életre választanak párt maguknak?"
MERT NEM. Kész. Annyi minden elromolhat egy kapcsolatban, ne légy már ekkora csőlátású.
Igen, nekem igenis nagy élmény lenne egy szűz barátnő. Nem szűz nem is kéne.
És nem, nem csak ez az egyetlen szempont de nagyon fontos szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!