Normális, ha egy 19 éves fiú elveszti a szűzeségét, egy 38 vagy egy 48 éves anyukától? 19/F
Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 17:37
11/20 anonim válasza:
Á, így már értem. Egy 19 éves szűz fiú, aki azt hiszi hogy minden nő szétdobná neki a lábait, aki kedves vele.
12/20 QueenRavenna válasza:
Ha a te anyád az, ha másé NAGYON GÁZ.
13/20 anonim válasza:
Ha nem anyuka akkor mázlis vagy de igy perverz vagy mert van gyereke
14/20 anonim válasza:
Alig vagy ostoba, Öcsém! Ennyi aggyal össze sem fog jönni.
Kezd inkább egy ropogós tinivel. Később még ráérsz kipróbálni milyen egy milf.
15/20 anonim válasza:
Ha teheted, miért ne? Biztos nagyon élvezetes lesz, hiszen megértő és tapasztalt, és neki is különleges. :-) És igaz, nem kell mindig az átlagot követni, ráadásul szerintem ez nem is gáz.
Majd tudósíts, ha lett valami.
Korodbeli nemátlagos lány ;-)
16/20 Girgoy válasza:
Nem, ez valamilyen pszichés zavarra utal. Ekkor korkülönbséggel ilyen fiatalon a fiú anyapótlékot keres tudatalatt (nem hiszem, hogy egy ilyen idős nő tudna megtévesztően fiatalos csitriként viselkedni, de ha mégis, akkor ő se kerek). Ha pedig valaki lefekszik azzal, akit tudatalatt anyjának tart, az pszichés zavar és további zavarokat okoz mindkét félben (mert a nő tudatalatt a "fiával" feküdt le). Az embert természetes egészséges ösztönei hasonló korú partnerek felé hajtják, minél jobban leétrünk erről az útról, annál nehezebb lesz később normális kapcsolatot kialakítani.
18/20 Tegez válasza:
"...annál nehezebb lesz később normális kapcsolatot kialakítani. "
Egy-két ilyen estből még nem következik, szerintem.
20/20 Kistál_és_a_bor válasza:
Szóval több jelölt is lenne/van?
A #10. válaszodból ez jött le(2013. dec. 26. 17:42)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!