Olyan van hogy egy lány elveszti a szűzeségét és nem vérzik be? és akkor honnan tudom hogy szűz volt?
Létezik ilyen, bár ritka.
Hát megkérdezed :)
Hát, ez esetben már csak szubjektív jelek vannak. A bénáskodás nem tudom annak minősül-e, mert egy két kapcsolattól senki nem lesz profi.
Ha nem vérzik, nem fogsz biztosan rájönni.
Az én párom nem tudta, hogy nekem ő az első. Valahogy nem került szóba előtte, nem véreztem, nem voltam "béna". Aztán megbeszéltük, meglepődött.
20/L
A legtöbb nő már gyerekkorban (óvodáskor) elveszíti a fizikai szüzességét, pl játék közben átszakad a szűzhátya...stb...
A szüzesség amúgy sem erről szól.. pl hallottam már olyan lányról, aki szűznek vallotta magát annak ellenére, hogy anális nemii aktusa volt már nem egy....szerintem az ilyen nem szűz, ha fizikailag meg is van a szűzhártyája..
a kapcsolatotokhoz meg gratulálok. a lánynak, hogy egy ilyen hapsinak adta a szüzességét, akinek ez a lényeg(ha így van), másrészt, hogy egyáltalán nem bízik benned (ami nem feltétlen a te hibád)
neked pedig azért, mert ha ez számít, és inkább hagyod hogy őszintétlen legyen veled a lány, a másik, hogy úgy viselkedsz, hogy nem bízhatnak benned...
Amúgy az aktus alatt az elsőnél én sem véreztem, másnap délelőtt kicsit igen, az első nem fájt a második kicsit kellemetlen volt pár percig....
Onnan tudhatod, hogy megbízol benne
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!