Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiuk! Közületek aki volt...

Fiuk! Közületek aki volt prostinál és nála vesztette el a szüzeségét ti kaptatok el valamit?

Figyelt kérdés
na szóval prostinál voltam és hát védekeztünk minden szinte óvszeral csináltunk de ma kicsit fáj a torkom nem volt csók meg semmi igaz eláztam esőbe attól fájhat a torkom vagy aids első jelei ez nagyon félek.Szerintetek mit csináljak?
2013. szept. 16. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyértelműen aids, elvégre az 2 héten belül megöl...

Ha ennyire parázol menny el dokihoz aki ad beutalót, és ott megmondják hogy aidses vagy-e

2013. szept. 16. 20:31
 2/7 A kérdező kommentje:
2 héten belül megöl minek ilyezkedsz?
2013. szept. 16. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
semmit nem kaptál el nyugi! max megfáztál! nincsenek ilyen elöjelei, sőt észre sem vennég! ne parázz ezen! én analisan is du..tam már meg prostit, gumi nélkül is!
2013. szept. 16. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha lakásos prostinál voltál, ahogy én, akkor nem kell parázni. Mostanság sokan megfáznak jött ez a szutyok idő, nálam is ez van, fáj a torkom.
2013. szept. 16. 22:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Az AIDS mint betegség nem alakul ki egyből. Évek kellenek ahhoz... akár tíz év is. Legfeljebb HIV fertőzött lehetsz. Gyógyszeres kezelés mellett is élhetsz évtizedeket, akár mint az átlag emberek. Nem hiszem hogy az lennél. Ennek nagyon sokáig, mondom évekig, semmi tünete nincs, csak miután már az AiDS, mint betegség ki nem alakul. Szerintem meg vagy fázva, de ha nagyon aggaszt a dolog akkor menj el orvoshoz.

Az AIDS egyébként az immunrendszert támadja meg. Felléphetnek betegségek, mert ugye a szervezet védekező ereje legyengül ez által. Pl.: Rákos megbetegedések, szűnni nem akaró megbetegedések sorozata. stb... Nézz utána!!

2013. szept. 17. 10:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként még hozzá tenném hogy nemi úton terjed vagy intravénásan ( Drogozásnál közös tű használata, vagy régebben lehetett elkapni vérátömlesztésnél, vérvételnél), és persze anyatej által lehet hozzájutni még.

Nyál útján nem terjed.

Plusz hozzá kell tenni hogy ha óvszerrel védekeztetek akkor szinte 100% hogy nem kaptál el tőle semmilyen nemi betegséget.

2013. szept. 17. 10:20
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek aki válaszolt nektek szuperok vagytok!
2013. szept. 17. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!