Most mi lesz a barátnőmmel? FONTOS
Figyelt kérdés
Van egy 12 éves barátnőm és van egy komoly párkapcsolata egy 17 éves fiúval. Pár napja mesélte, hogy lefeküdtek, de nem védekeztek meg semmi.. Most akkor lehet terhes? Gondolom akkor már nem szűz..2013. dec. 24. 11:26
11/28 anonim válasza:
Na, asszem én is csak jövőre lépek be legközelebb..
13/28 anonim válasza:
nem szűz
lehet terhes
remélem is
14/28 anonim válasza:
Istenem... Ne mondd hogy ez igaz.
Ez gáz. Nagyon gáz. Meg kéne nevelni azt a leányzót. Ilyen nem lehet. Hát öngyilkos leszek ettől a világtól esküszöm. Na akkor uzsgyi egy tesztért! Azután vehetitek a fogamzásgátlót is ha már védekezni nem hajlandó.
15/28 anonim válasza:
uram atyám... ez komoly? :D
lehet terhes (remélem az is, ha már ilyen felelőtlen volt!!)
és még szép, hogy már nem szűz.
amúgy a barátnőd mit mondott neked?
(ne haragudj, hogy ezt mondom: de egy 12 áves és egy 17 éves között nem lehet KOMOLY párkapcsolat. miért nem te jöttél össze a fiúval?)
16/28 anonim válasza:
hát én 17 vagyok de egy 12 éves kislányt "valahogy" képtelen lennék megdugni....
szerintem ez elég durva
17/28 anonim válasza:
ha meg lesz egy gyereke akkor remélem lesznek matisz napgyapa féle interjúk
19/28 anonim válasza:
Azért ez elég kevés infó. A csajba élvezett? Ha nem, akkor szinte semmi esély rá, ha nem menstruál, ha menstruál, akkor sem sok, ha meg beleélvezett a csajba, de nem menstruál, akkor nem sok, de ha menstruál, akkor gyorsan venni kéne esemény utánit, sőt, a biztonság kedvéért így is bevennék egyet a csaj helyében, ha már menstruál. Az nem baj, hogy fiatal, én az első esemény utánit 13 évesen vettem be, de még csak rosszul sem voltam tőle, érzelmileg borított fel picit.
20/28 A kérdező kommentje:
Èn se èrtettem az elejèn, de amikor beszèlgettem a fiúval elèggè èretlennek tūnt, a csaj meg a korához kèpest èrett, bàr nem gondoltam volna, hogy eddig együtt lesznek és azt meg főleg nem, hogy lefekszenek.. Ők tudják..
2013. dec. 24. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!