Most mi lesz a barátnőmmel? FONTOS
Figyelt kérdés
Van egy 12 éves barátnőm és van egy komoly párkapcsolata egy 17 éves fiúval. Pár napja mesélte, hogy lefeküdtek, de nem védekeztek meg semmi.. Most akkor lehet terhes? Gondolom akkor már nem szűz..2013. dec. 24. 11:26
1/28 anonim válasza:
remélem terhes lett négyesikrekkel
2/28 anonim válasza:
"Pár napja mesélte, hogy lefeküdtek, de nem védekeztek meg semmi.. Most akkor lehet terhes? Gondolom akkor már nem szűz.."
Na jó.Karácsonyra hanyagolom az oldalt..
3/28 anonim válasza:
Igen, sajnos lehet terhes, ha nem védekeztek, és értelemszerűen, már nem szűz a barátnőd.
5/28 anonim válasza:
Szerintem a barátnődnek még nincs is ciklusa.
6/28 anonim válasza:
3. vagyok. Egyébként a fiúnak szerencséje van, hogy "csak" 17 éves.
7/28 anonim válasza:
Minden attól függ, hogy menstruál-e már a barátnőd.
8/28 anonim válasza:
Ráadásul az idióta törvények miatt legális...
Nem hinném hogy másról van szó, szerintem rólad.
Akinek van esze szexelni, legyen védekezni, vagy keressen nevet a kicsinek...
9/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy menstruál-e, bár már valószínűleg.
Nem nem én vagyok én egy kicsit át gondolom a dolgokat 16 éves fejjel,nem tennék ilyet..
2013. dec. 24. 11:39
10/28 anonim válasza:
Megint a 3. vagyok. Mivel a peteérés a menstruáció előtt van, és nem lehet tudni, hogy mikor van az első, így lehet terhes egy nem menstruáló lány is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!