Tervezzük az első alkalmat, és szeretném ha elmondanátok melyik gumit tartjátok a legbiztonságosabbnak?
Első válaszoló: az miért előny hogy 10 darabos? A durexből meg van 12 darabos is.
Én nem ajánlom a mascullant mert nehéz felhelyezni.
Második válaszoló: Az ultra safe- et nem ajánlom mert nagyon nagyon vastag. Minek jó az ha 3 centi gumi van a f@szodon? Fölösleges biztonság, mert ha rosszul rakod fel akkor az is ugyanúgy kiszakad, és ha jól akkor meg a vékonyak is bírják. Elvégre legalább 20 teszten meg át minden gumi.
A nyerő a Durex elit, vagy ultra thin, azok vékonyak és biztonságokat. Én elsőnek elit-et használtam és nagyon jó volt.
21\F V.Dániel
Masculant NE VEGYÉL! Nálunk az mindig kiszakadt, és nem lehet a rossz felhelyezésre fogni, mert a többi márkából még sose szakadt ki :D
Amúgy Lifestyles ultra safe is elég jó, és nem 3 centi vastag... Mi általában ezt használjuk (a Durexes ízesítetten kívül:D)
Hogy a mascullan jobb mint a durex??
A Durex az az egyik legjobb márka, és drágább is mint a többi. Még mindig azt mondom hogy Durex elit, mert az jó vékony és biztonságos is.
V.D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!