Lányok! Mennyire fáj a szüzesség elvesztése?
Figyelt kérdés
Pénteken lefogok feküdni a barátommal és nagyon félek a fájdalomtól. Barátom az már nem szűz. Az gáz ha vérezni is fogok? Mennyire fog fájni? 18/L2013. dec. 18. 22:57
11/14 anonim válasza:
nekem nem fájt :)
első 3-4 alkalom fáj egy picit, utána jó lesz minden majd meglátod
12/14 anonim válasza:
miután elvesztetted, 1-2 napig fájni fog a hasad mintha megjönne de kibírható
13/14 anonim válasza:
Ha nem görcsölsz rajta, nem lesz annyira kellemetlen.:) Egyáltalán nem gáz, ha vérzel. Mikor lefeküdtem a párommal, és utána megláttam a vért, kicsit megijedtem, de végül is semmi gáz nem volt, meg megnyugtatott hogy ilyen előfordul.:) Sok függ attól is, hogy a barátod mennyire gyengéd. Rám nagyon vigyázott, pedig nem épp egy finomkodó fajta, meg hát..khm...szóval elég nagy van neki, emiatt is féltem egy kicsit.
Szóval a lényeg, hogy nem kibírhatatlan a dolog.:)
14/14 anonim válasza:
Nagyon fájt, utána a 2.alkalom is még, pedig óvatosan csinálta direkt. Nem volt betervezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!